Ești freelancer și cauți gig-uri creative?
Caută proiectul care ți se potrivește!

Proiecte în funcție de domeniu:

CLASA "Promovare"

Proiect 1

„STUDY ABROAD Promo”

30 h / 345 € / Proiect

Vei lua legătura cu alți studenți și cu universități de top din Europa. O să planifici și reglementezi procesul de creare a conținutului în vederea promovării studiului în străinătate. Acesta va fi propriul tău proiect, cu multe posibilități de creștere în viitorul apropiat.

Responsabilități: Comunicare și construirea de relații cu universități și alți studenți, comunicarea cu terțele părți despre crearea de conținut, programarea campaniilor și follow-up, analiza rezultatelor si implementarea de noi strategii.

Rezultate așteptate: Atragerea de cel puțin 50 de studenți care ne vor promova misiunea și activitățile, campanii calitative cu conținut nou și trendy de informare cu privire la studiul în străinătate.

Proiect 2

„STUDENTV Promo”

18 h / 150 € / Proiect

Dacă ești pasionat de social media și îți place să petreci ore întregi folosind TikTok, Snapchat sau Instagram, atunci aceasta este șansa ta de a-ți transforma pasiunea în profit. Prin pasiunea ta și expertiza în tendințele culturale, vei identifica oportunități și promova emisiunea noastră STUDENTV pe platformele menționate mai sus.

Responsabilități: O să fii ochii și urechile noastre în ceea ce privește trendurile, o să examinezi performanța campaniilor de promovare și o să oferi feedback, o să faci research independent și o să ne oferi perspective noi legate de posibile oportunități de promovare, o să coordonezi campanii.

Rezultate așteptate: Atragerea de cel puțin 1.000 noi telespectatori ai emisiunii STUDENTV, feedback legat de performanța campaniilor noastre, rapoarte calitative despre trenduri noi și oportunități de promovare.

Proiect 3

„CampusTV Promo”

7 h / 170 € / Proiect

Acest proiect e despre promovarea campusurilor internaționale și a diverselor oportunități de dezvoltare pe care un student în străinătate le are. El urmărește diversitatea vieții în campus și facilitățile pe care universitățile de top le pun la dispoziție pentru a stimula procesul educativ.

Responsabilități: Dezvolți o strategie de social media pentru a crește gradul de conștientizare a brand-ului și a oportunităților de studiu pentru studenți și de a stimula implicarea în comunitatea celor care studiază în străinătate, cercetezi preferințele comunității noastre, tendințele și reperele pe toate canalele relevante, faceți echipă cu managerii comunității pentru a interacționa cu comunitatea noastră, interacționați cu ambasadorii și partenerii și încurajați comunitatea să ne împărtășească content.

Rezultate așteptate: Atragerea de followeri care să interacționeze cu contentul, determinarea a 300 de studenți care să aplice la studiu în străinătate într-o universitate de top, informarea studenților cu privire la oportunitățile și facilităție pe care le au în aceste campusuri.

Proiect 4

„GCRS Promo”

9 h / 170 € / Proiect

Acest proiect are în vedere promovarea paginilor noastre de Instagram. Este vorba de postări și stories pe cele 3 conturi de Instagram ale noastre (@gcrs.ongstudentesc, @campustvbygcrs și @studyabroadtv.bygcrs). Te vei implica pe aceste platforme și vei construi relații cu studenții care își doresc să studieze în străinătate sau au nevoie de ajutor cu adaptarea în străinătate.

Responsabilități: Asiguri consecvența brandului nostru pe Instagram, colaborezi cu diverși membri ai ONG-ului, crești și extinzi prezența ONG-ului pe social media, colectezi datele clienților și analizezi interacțiunile și vizitele, plus utilizeazi aceste informații pentru a crea rapoarte pentru a îmbunătăți strategiile și campaniile de marketing viitoare.

Rezultate așteptate: O creștere semnificativă a numărului de urmăritori pe cele 3 conturi, a engagementului și a reach-ului, campanii și postări trendy și adecvate misiunii și viziunii noastre.

Proiect 5

„StudentCafe Promo”

15 h / 300 € / Proiect

Dacă ești o persoană creativă căruia îi place să participe la evenimente și să posteze pe social media - atunci proiectul ăsta este pentru tine!

Responsabilități: creșterea audienței, dezvoltarea strategiei noastre de social media și a campaniilor, implicarea pe toate canelele de social media pentru a stimula audiența să interacționeze cu conținutul nostru și pentru a promova „StudentCafe”, gestionarea zilnică a managementului canalului.

Rezultate așteptate: Atragerea de participanți la evenimentele noastre, atragerea de ascultători pentru podcastul nostru cu același nume..

Proiect 6

„Education Academy Promo”

13 h / 260 € / Proiect

Promovarea experiențelor studenților plecați la studii în străinătate, concentrându-ne pe viața lor academică și pe domeniile lor de studiu.

Responsabilități: Creșterea audienței, dezvoltarea strategiei noastre de social media și a campaniilor.

Rezultate așteptate: Atragerea de 2.000 de noi urmăritori pe canalele noastre de social media.

Proiect 7

„The StudentVoice Promo”

10 h / 150 € / Proiect

Găsirea de modalități pentru promovarea podcastului „The StudentVoice”

Responsabilități: Planificarea campaniilor digitale și identificarea de influenceri sau personalități relevante care să promoveze podcastul.

Rezultate așteptate: Creșterea audienței cu peste 500 de ascultători pe lună.

Proiect 8

„GCRS Blogger Promo”

5 h / 100 € / Proiect

Promovarea blogului nostru despre viața de student în străinătate.

Responsabilități: Analiza datelor, implicarea și descoperirea de tendințe relevante pentru audiența noastră, planificare campanii digitale.

Rezultate așteptate: Creșterea numărului de cititori a blogului nostru.

Proiect 9

„The ABC of Studying Abroad Promo”

27 h / 300 € / Proiect

Promovarea tuturor demersurilor și a canalelor noastre de informare cu privire la studiul în străinătate.

Responsabilități: Analiză plan de marketing digital, crearea de strategii pe social media, identificarea punctelor forte și slabe, recomandări pentru a îmbunătăți contentul, cercetarea tendințelor, stabilirea indicatorilor cheie de performanță pentru campaniile de social media.

Rezultate așteptate: Atragerea de 5.000 de urmăritori anual organic care să interacționeze cu contentul nostru.

Proiect 10

„Bright Students Inspire Promo”

25 h / 325 € / Proiect

Prezentarea poveștilor emoționate a studenților care beneficiază de „Bursele G.C.R.S.”

Responsabilități: Creare de content, planificare content, identificare trenduri, feedback campanii, comunicare.

Rezultate așteptate: Aducerea lunară de 300 de oameni care să aplice pentru „Bursele G.C.R.S.”.

Proiect 11

„The GCRS Gala Promo”

10 h / 150 € / Proiect

Promovarea evenimentului „Gala „Burselor G.C.R.S.”

Responsabilități: Public relations management, comunicate de presă, copywriting, planificare content, analytics.

Rezultate așteptate: Atragerea de participanți la evenimentul „Gala „Burselor G.C.R.S”, atragerea de sponsori pentru eveniment, sensibilizarea publicului cu privire la mesajul nostru.

Proiect 12

„StudentEvents Promo”

40 h / 360 € / Proiect

Promovarea evenimentelor organizate de voluntarii noștri și oferirea de sfaturi cu privire la promovarea de pe social media

Responsabilități: Public relations management, comunicate de presă, copywriting, descrieri evenimente, diverse materiale promo.

Rezultate așteptate: Creșterea audienței cu peste 500 de ascultători pe lună..

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.