CUM APLIC LA STUDII ÎN STRĂINĂTATE?

Te-ai săturat ca alții să decidă la ce universitate să studiezi fiindcă ei au un interes?

Tu ne-ai întrebat, noi îți răspundem!

Suntem un ONG non-profit, o ligă studențească, cu sediul în Suedia care ne-am propus să te ajutam pe TINE să aplici la cele mai bune universități din străinătate, beneficiind de informații reale, atât despre universități cât si despre sistemele educaționale din străinătate, departe de orice interes/colaborare cu universități partenere.

Fiindcă suntem un ONG non-profit, trebuie să ai garanția că toate acțiunile noastre sunt GRATUITE cu adevărat. În cazul în care te-ai decis să apelezi la firme de specialitate care pretind că au servicii gratuite, nu uita să CITEȘTI cu mare atenție contractele pe care ți le propun înainte de colaborare.

Mai mult de atat, nu numai ca te consiliem inca din timpul liceului, dar te punem in legatura cu colegii care deja studiaza ce tu iti doresti, si te asteptam in tara/universitatea la care vrei sa studiezi pentru ca noi suntem deja aici.

Nu te lasam fix cand iti este mai greu, adica in primele luni de strainatate cand te paste o depresie crunta caci simti ca te sufoci din cauza facultatii, a cerintelor autoritatilor, a cunoasterii noilor colegi si lipsa prietenilor de acasa, dorului de casa si a lipsei parintilor sau chiar a banilor.

De ce noi te incurajam sa alegi singur ce si unde vrei sa studiezi si doar iti oferim suport gratuit pentru a aplica cu succes la universitatea mult dorita? Tocmai pentru ca am vazut ce vi se promite si de ce cadeti voi, elevii si parintii, in capcanele firmelor de plasare studenti in strainatate.

Iti atragem atentia din nou asupra „pachetului cu surprize” pe care tu il primesti de la firmele de plasare cu care semnezi un contract. Acestea te trimit la o universitate partenera, de obicei, una care este clasata jos in topurile universitare (partenerea inseamna ca tu adica ai locul asigurat, cu sau fara bac, cu sau fara examen de limba), iar odata ce ai ajuns acolo, constati ca nu este ceeea ce au spus ei. Dar nu ai cu cine sa te certi pentru ca ei ti-au garantat ca vei fi admis la o universitate partenera cu programe bine cotate (constati cand ajungi in strainatate ca acea facultate are sediul intr-un garaj), dar esti student, nu? Adica nu prea ai ce sa le faci din punct de vedere juridic.

Ne propunem sa fim alaturi de tine pe durata intregului proces de aplicare, admitere si integrare la universitatea unde in doresti sa studiezi din tara in care iti doresti.

Mai mult, acolo unde toti iti dau ponturi despre cum sa poti lucra, dar fara sa iti spuna daca ai si sansa sa iti gasesti un loc de munca, noi, Global Confederation of Romanian Students, chiar te putem ajuta sa beneficiezi de „Bursele G.C.R.S.” pe care le primim de 6 ani in Suedia, de 4 ani in Olanda, de 3 ani in Marea Britanie, de 2 ani in Danemarca iar acum, in anul universitar 2020-2021, ne propunem sa le accesam si in Austria si Germania.

Mai multe detalii gasesti gasiti rubrica INTERNSHIP.

De ce sa te lasi pe mainile noastre? Ce ne face pe noi asa de speciali ca tu sa iti pui viitorul in mainile noastre?

Raspunsul este unul extrem de simplu, suntem studenti activi in universitati acum si beneficiarii „Burselor G.C.R.S.”.

Si aici raspunsul este unul la fel de simplu. Raspunsul este oferit de ziarul din Marea Britanie The Guardian preluat in Romania de MediaFax si care este baza petitiei online pe care o gasiti AICI.

Este adevat ce spuneți despre acesti bani? Este nebunie? Este UTOPIE sau este adevarat?

Descoperi citind ce am scris la rubricile INTERNSHIP sau “Bursele G.C.R.S.”.

Hai sa le numim prezentare de consultanta educationala cu prezenta studentilor care isi desfasoara studiile la universitatile din strainatate. Toti studentii care sunt prezenti la aceste simpozioane reprezinta Global Confederation of Romanian Students si sunt studenti activi in universitatile respective.

Prin urmare, nu vei participa la un un targ de universitati unde se prezinta doar parte frumoasa a vietii de student de catre persoane care nu au pasit vreodata in acea universitate, nu iti vom spune nici textul prezentat de universitati si nici nu vom proceda precum firmele de profil care „vopsesc gradul ca sa nu vezi leopardul”. Noi iti vom impartasi experientele noastre proprii, cu bune si rele, tocmai ca tu sa decizi daca vrei sa ne urmezi.

Simplu. Noi suntem studenti aici si iti punem la dispozitie informatiile care pe noi ne-au calificat. Mereu avem in echipa de consilere colegi care studiaza Human Resources si stiu exact ce vor universitatile sa „auda” ca sa te admita, dar si colegi care abia au inceput anul I de facultate si au finalizat cu succes procesul de admitere. Deci, ce crezi, sunt bune informatiile noastre? Ca sa nu spunem ca facem asta de 5 ani.

Evident ca NU, nu exista asa ceva. Noi nu pierdem comisioanele grase oferite de universitati daca nu va mai duceti din simplul motiv ca nu avem universitati partenere. Noi va indrumam catre universitati de top, nu catre „Universitatea din Caracal” cu sediul la Londra sau Amsterdam.

În cel mai scurt timp posibil și pentru următoarele țări:

Cum aplic la studii

în Australia?

Cum aplic la studii

în Finlanda?

Cum aplic la studii

în Franța?

Cum aplic la studii

în Italia?

Cum aplic la studii

în Norvegia?

Cum aplic la studii

în Noua Zeelanda?

Cum aplic la studii

în Portugalia?

Cum aplic la studii

în Spania?

Cum aplic la studii

în S.U.A.?

Cum aplic la studii

în Canada?

Cum aplic la studii

în Grecia?

Cum aplic la studii

în Turcia?

Scopul nostru este să te ajutăm să studiezi acolo unde visezi!

Desigur, totul este absolut GRATUIT, fără nicio condiție ascunsă, din simplul motiv că suntem un ONG non-profit, o ligă studențească, nu o firmĂ de plasare studenți!

Departamentul Consiliere Educațională

Global Confederation of Romanian Students

Rusu Iolanda

Director General

Studiază în prezent la Saxion University of Applied Sciences

Mesajul Directorului General

Ca studenți, știm cât de copleșitor poate fi procesul de a aplica la o universitate din străinătate. De aceea, dorim să te susținem și să îți oferim îndrumare în acest nou capitol al vieții tale!

Cu toții avem o șansă la studii superioare peste hotare, însă tu alegi pentru ce optezi. Tu ești cel care poate lua această decizie, nu te limita la opțiunile pe care ți le oferă alții și studiază la universitatea ta de vis!

Dacă dorești să îți concretizezi visurile, însă ai nevoie de îndrumare, apelează-ne! Suntem fericiți să îți răspundem la întrebări și nelămuriri.

Contact

Email: consiliere.educationala@gcrs.ro
Global Confederation of Romanian Students

Adrian Triță

Director General Adjunct

Studiază în prezent la University of Groningen

Global Confederation of Romanian Students

Alexandra Cristescu

Director General Adjunct

Studiază în prezent la Rotterdam Business School

Global Confederation of Romanian Student

Pop Mihail

Director General Adjunct

Studiază în prezent la University of Groningen

Magyar elérhetőségért keress bátran, várjuk üzeneted!

Если хочешь к нам присоединиться, мы тебе рады

Global Confederation of Romanian Students

Mónika Egyed

Studiază în prezent la University of Groningen

Global Confederation of Romanian Students

Alexandru Covalciuc

Studiază în prezent la University of Groningen

Global Confederation of Romanian Student

Răzvan Efros

Studiază în prezent la University of Groningen

SISTEMUL "BURSELOR G.C.R.S." SE APLICĂ ÎN:

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.