Proiect 4

„GCRS Promo”

Proiectul „GCRS Promo” se concentrează pe promovarea paginilor de Instagram ale organizației. Acesta implică crearea de postări și stories pe cele 3 conturi de Instagram ale organizației (@gcrs.ongstudentesc, @campustvbygcrs și @studyabroadtv.bygcrs). Scopul proiectului este de a implica și construi relații cu studenții interesați de studiul în străinătate sau care au nevoie de ajutor cu adaptarea într-un mediu străin.

Responsabilități: În cadrul proiectului „GCRS Promo”, vei fi responsabil de asigurarea consecvenței brandului nostru pe platforma Instagram, colaborarea cu membrii organizației pentru dezvoltarea strategiilor eficiente de social media și crearea unui mediu interactiv și implicat în comunitatea studenților internaționali. Vei colecta și analiza date relevante privind interacțiunile și vizitele utilizatorilor pe conturile de Instagram, oferind feedback și rapoarte pentru îmbunătățirea campaniilor viitoare.

Rezultate așteptate: Prin proiectul „GCRS Promo”, ne propunem să obținem o creștere semnificativă a numărului de urmăritori pe cele 3 conturi de Instagram, o interacțiune mai activă din partea audienței și o creștere a vizibilității și influenței organizației pe platforma Instagram. Dorim să dezvoltăm campanii creative și relevante, care să reflecte misiunea și viziunea noastră, și să educăm și inspirăm audiența cu privire la oportunitățile de studiu în străinătate și experiențele studenților internaționali.

Instagram Reel:

Acest task presupune crearea de videoclipuri scurte și captivante pe platforma Instagram Reels. Veți dezvolta conținut original și inovator, adaptat tendințelor actuale și intereselor publicului nostru țintă. Scopul acestor Reels este să atragă atenția utilizatorilor, să genereze engagement și să promoveze misiunea și valorile organizației noastre.

Instagram Video:

Acest task implică crearea de videoclipuri mai lungi și mai detaliate, care vor fi partajate pe feed-ul conturilor noastre de Instagram. Veți dezvolta conținut informativ și educativ, concentrat pe subiecte relevante pentru studenții care doresc să studieze în străinătate sau care se află deja într-un mediu internațional de învățare. Video-urile vor fi concepute astfel încât să ofere informații utile și să stimuleze interesul și angajamentul audienței.

Instagram Story:

Acest task vizează crearea de povestiri efemere pe platforma Instagram, cunoscute sub numele de Instagram Stories. Veți folosi aceste povestiri pentru a comunica evenimente, noutăți și actualizări ale organizației noastre. De asemenea, veți utiliza funcțiile interactive ale Instagram Stories, cum ar fi sondaje și întrebări, pentru a stimula interacțiunea cu publicul nostru.

TikTok Video:

Acest task implică crearea de conținut original și atractiv pe platforma TikTok. Veți explora trendurile actuale de pe TikTok și veți dezvolta conținut care să se alinieze viziunii și misiunii noastre. Videoclipurile TikTok vor avea un ton relaxat și distractiv, dar vor oferi în același timp informații relevante și valoroase pentru audiența noastră.

Q&A Live:

Acest task constă în organizarea sesiunilor live de întrebări și răspunsuri pe platforma Instagram sau TikTok. În aceste sesiuni, veți răspunde la întrebările și nelămuririle publicului nostru cu privire la procesul de studiu în străinătate, experiența internațională de învățare și orice alte subiecte legate de educația internațională. Scopul acestor sesiuni este de a oferi informații directe și relevante, de a construi conexiuni cu audiența și de a crește încrederea în organizația noastră.

Proiectul „GCRS Promo” este o oportunitate de a construi o prezență puternică pe platforma Instagram și de a implica și educa audiența noastră cu privire la oportunitățile de studiu în străinătate și adaptarea în mediul universitar internațional. Prin eforturile noastre de promovare, ne propunem să creștem gradul de conștientizare asupra serviciilor oferite de organizația noastră și să sprijinim tinerii studenți în luarea deciziilor informate cu privire la viitorul lor academic și profesional. Prin postări creative, inovatoare și relevante, suntem hotărâți să atragem și să inspirăm audiența, oferindu-le acces la resurse și informații esențiale pentru a atinge succesul în mediul academic internațional. Prin urmare, concluzia proiectului „GCRS Promo” este de a realiza o prezență online puternică și de a avea un impact pozitiv asupra vieților și carierelor studenților din întreaga lume.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.