Proiect 7

„The StudentVoice Promo”

Proiectul "The StudentVoice Promo" se concentrează pe găsirea de modalități inovatoare și eficiente de a promova podcastul "The StudentVoice". Avem ca obiectiv să atragem audiența potențială și să creștem vizibilitatea podcastului, oferindu-le ascultătorilor oportunitatea de a se conecta cu subiecte relevante pentru comunitatea studențească. Echipa noastră de promovare va dezvolta strategii digitale creative, colaborări cu influenceri și personalități în domeniul educației, și va oferi conținut de calitate pentru a susține creșterea continuă a audienței.

Responsabilități: Echipa "The StudentVoice Promo" va fi responsabilă pentru planificarea și implementarea campaniilor digitale menite să atragă noi ascultători și să mențină interesul publicului existent pentru podcast. Vom identifica influenceri și personalități din mediul educațional care să fie relevanți pentru audiența noastră și să contribuie la promovarea podcastului. De asemenea, vom dezvolta conținut atractiv și captivant pentru diverse platforme de social media, precum Instagram Reel, Instagram Video, Instagram Story și TikTok Video, pentru a ne conecta cu tinerii și a încuraja implicarea lor în comunitatea "The StudentVoice".

Rezultate așteptate:Obiectivul nostru principal este să creștem audiența podcastului "The StudentVoice" cu peste 500 de ascultători noi pe lună. Prin implementarea strategiilor de promovare și prin colaborările cu influenceri relevanți, ne propunem să extindem raza de acțiune a podcastului și să devenim o resursă valoroasă pentru studenți, oferindu-le conținut informativ, inspirațional și educativ.

Instagram Reel:

Responsabilul pentru crearea conținutului pe Instagram Reel va dezvolta videoclipuri scurte și captivante care să surprindă momente-cheie din podcast și să transmită mesajele-cheie ale acestuia. Vom aborda teme relevante pentru studenți și vom utiliza acest format viral pentru a atinge o audiență mai largă de tineri. Prin Instagram Reel, ne propunem să creștem vizibilitatea podcastului și să încurajăm interacțiunea cu publicul.

Instagram Video:

Acest task implică crearea de conținut video de calitate pe platforma Instagram. Vom dezvolta videoclipuri informative, interviuri cu invitați speciali din domeniul educației, și momente din culise pentru a oferi ascultătorilor o experiență mai profundă și autentică legată de "The StudentVoice". Scopul este să atragem atenția publicului și să-i determinăm să exploreze subiectele abordate în cadrul podcastului.

Instagram Story:

Responsabilitatea pentru Instagram Story include crearea de conținut efemer și interactiv pentru a menține audiența angajată și conectată cu podcastul. Vom utiliza Instagram Story pentru a oferi sneak peeks din episoadele viitoare, pentru a organiza sesiuni de Q&A cu invitații din podcast, și pentru a răspunde la întrebările și feedback-ul ascultătorilor. Scopul este să construim o relație autentică și să creăm o comunitate implicată în jurul podcastului nostru.

TikTok Video:

Taskul de TikTok Video implică crearea de conținut captivant și distractiv pentru platforma TikTok. Vom utiliza tendințele actuale pentru a promova momentele interesante și informatice din cadrul podcastului "The StudentVoice". Prin abordarea acestui format popular, ne propunem să atingem un public mai vast și să generăm implicare și distribuiri în rândul tinerilor.

Q&A Live:

Prin sesiunile de Q&A Live, ne propunem să intrăm în dialog direct cu ascultătorii și să le oferim ocazia de a interacționa cu invitații speciali ai podcastului. Vom răspunde la întrebări legate de subiectele abordate și vom oferi informații utile și sfaturi relevante pentru comunitatea noastră. Scopul este să creăm o conexiune autentică cu ascultătorii și să oferim un spațiu interactiv pentru discuții și feedback.

Audio Recording:

Responsabilul pentru Audio Recording va avea misiunea de a înregistra și edita conținutul audio pentru episoadele podcastului. Vom asigura calitatea sunetului și vom oferi o experiență plăcută și clară pentru ascultători. Vom avea grijă ca fiecare episod să fie bine structurat și să ofere informații valoroase și interesante pentru publicul nostru.

Editing:

Echipa de Editing va fi responsabilă pentru editarea conținutului video și audio pentru a asigura o calitate superioară și o experiență de vizionare plăcută. Vom tăia și combina secvențele pentru a crea un conținut coerent și captivant. De asemenea, vom adăuga efecte vizuale și audio pentru a îmbunătăți prezentarea conținutului și pentru a susține mesajele cheie ale podcastului.

Script:

Responsabilul pentru Script va dezvolta scripturile pentru interviurile și segmentele importante din cadrul podcastului. Vom planifica cu atenție întrebările și temele abordate pentru a asigura coerența și relevanța fiecărui episod. Scopul este să oferim un conținut bine structurat și informativ, care să atragă audiența și să stimuleze interesul pentru subiectele prezentate.

Topic Proposal:

Taskul de Topic Proposal va consta în dezvoltarea unui set de teme și subiecte relevante și interesante pentru viitoarele episoade ale podcastului. Vom efectua cercetări pentru a identifica subiecte de actualitate și tendințe relevante pentru comunitatea studențească și pentru a satisface nevoile și curiozitățile ascultătorilor noștri. Vom propune teme variate, care să acopere aspecte legate de educație, viața studențească, carieră și dezvoltare personală.

Facebook Post:

Responsabilul pentru taskul de Facebook Post va dezvolta conținut adecvat pentru platforma Facebook, care să promoveze podcastul "The StudentVoice". Vom utiliza acest canal pentru a oferi informații despre noi episoade, pentru a răspunde la întrebări și pentru a promova interviuri și momente importante din cadrul podcastului. Scopul este să creștem implicarea comunității noastre și să atragem noi ascultători prin intermediul acestei platforme populare de social media.

"The StudentVoice Promo" reprezintă o provocare captivantă și plină de oportunități de a promova podcastul nostru către o audiență mai largă. Cu echipa dedicată și strategiile inovatoare pe care le vom implementa, suntem încrezători că ne vom atinge obiectivele și că vom susține creșterea continuă a audienței noastre. Cu mesajele cheie și conținutul captivant pe care îl vom dezvolta, ne propunem să aducem vocea studenților în prim-plan și să oferim o experiență valoroasă și memorabilă pentru comunitatea noastră de ascultători.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.