Proiect 12

„StudentEvents Promo”

Proiectul "StudentEvents Promo" are ca obiectiv principal promovarea evenimentelor organizate de către voluntarii noștri, precum și oferirea de sfaturi și strategii eficiente pentru a le promova pe platformele de social media. Dorim să creștem vizibilitatea și participarea la evenimentele noastre, atrăgând un public divers și entuziast. Echipa noastră este dedicată să creeze conținut captivant și relevant, astfel încât să putem inspira și implica cât mai mulți participanți.

Responsabilități: Responsabilitățile echipei de promovare includ managementul relațiilor publice, elaborarea și distribuirea comunicatelor de presă pentru fiecare eveniment, redactarea de copywriting atractiv pentru descrierile evenimentelor și a materialelor promoționale. Vom crea și gestiona conținutul pe rețelele de social media, inclusiv postări pe Instagram și Instagram Stories, precum și preluarea conturilor de Instagram pentru evenimentele noastre (Instagram Takeovers). Echipa va dezvolta, de asemenea, conținut video captivant, cum ar fi Instagram Reels, pentru a genera angajamentul publicului. Un alt aspect important al responsabilităților noastre va fi planificarea conținutului în avans cu ajutorul unui Content Calendar, pentru a asigura o prezență coerentă și constantă pe rețelele de social media. Vom implementa strategii eficiente de social media pentru a atrage participanți și pentru a consolida comunitatea noastră. De asemenea, ne vom concentra pe stabilirea relațiilor cu influencerii și pe promovarea evenimentelor prin intermediul parteneriatelor cu aceștia.

Rezultate așteptate: Principalul obiectiv al acestui proiect este de a crește audiența și implicarea în evenimentele noastre. Dorim să atragem peste 500 de participanți în fiecare lună la evenimentele noastre organizate de voluntari. Vom măsura rezultatele campaniilor noastre de promovare, inclusiv numărul de participanți înscriși în evenimente, angajamentul publicului și numărul de vizualizări și interacțiuni pe rețelele de social media. Succesul acestui proiect va fi măsurat și prin feedback-ul pozitiv al participanților și prin creșterea numărului de urmăritori și susținători pe paginile noastre de social media.

Content writing:

Echipa de content writing va fi responsabilă pentru crearea de conținut original și atractiv pentru promovarea evenimentelor. Vom dezvolta descrieri captivante și conținut relevant pentru a stârni interesul participanților și pentru a-i motiva să se înscrie la evenimente.

Instagram Post:

Vom crea postări vizuale pe Instagram pentru a promova evenimentele și pentru a comunica informații importante, cum ar fi data, locația și tematica evenimentului. Postările noastre vor avea un design atractiv și vor fi însoțite de texte care să atragă atenția publicului.

Instagram Story:

Instagram Stories reprezintă o modalitate eficientă de a transmite mesaje rapide și de a crea o conexiune cu publicul. Vom dezvolta Instagram Stories interactive și captivante pentru a genera interes și a încuraja participarea la evenimente.

Instagram Takeover:

Prin intermediul Instagram Takeovers, vom invita influenceri și participanți speciali să preia controlul contului nostru de Instagram pentru o perioadă limitată de timp. Acesta va fi un mod eficient de a prezenta evenimentele și de a-i implica pe urmăritori în experiența noastră.

Instagram Reels:

Vom crea conținut video atractiv în format Instagram Reels, care să surprindă și să captiveze publicul. Acest tip de conținut va fi un instrument puternic pentru a atrage participanți și pentru a împărtăși momente cheie din cadrul evenimentelor noastre.

Social Media Content:

Echipa va dezvolta și gestiona conținutul pentru alte rețele de social media, asigurându-ne că mesajul nostru ajunge la cât mai multe persoane interesate de evenimentele noastre.

Content Calendar:

Un calendar bine structurat va fi esențial pentru a planifica și organiza conținutul pe termen lung. Acest task va asigura o abordare coerentă și consistentă pe toate platformele de social media.

Social Media Strategy:

Vom elabora strategii eficiente de social media pentru a ne asigura că evenimentele noastre beneficiază de expunere maximă și că atingem obiectivele de participare.

Communication:

Comunicarea eficientă va fi esențială pentru a coordona cu succes toate aspectele legate de promovare și pentru a asigura că mesajele noastre ajung la publicul țintă.

Influencer PR:

Ne vom concentra pe stabilirea de relații cu influencerii și pe identificarea celor potriviți pentru a promova evenimentele noastre. Acest task ne va ajuta să atingem un public mai larg și să creștem vizibilitatea evenimentelor noastre.

În concluzie, proiectul "StudentEvents Promo" are ca scop creșterea audienței și implicarea în evenimentele organizate de voluntarii noștri. Cu ajutorul strategiilor de promovare eficiente și a conținutului captivant, ne propunem să aducem un număr semnificativ de participanți la evenimentele noastre și să consolidăm comunitatea noastră. Succesul acestui proiect va fi măsurat prin numărul de participanți înscriși și feedback-ul pozitiv al acestora.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.