Proiect 3

„CampusTV Promo”

Proiectul "CampusTV Promo" se concentrează pe promovarea campusurilor internaționale și a diverselor oportunități de dezvoltare pe care le oferă studenților care aleg să studieze în străinătate. Scopul nostru este să evidențiem diversitatea vieții în campus și să prezentăm facilitățile de top pe care universitățile le pun la dispoziția studenților, oferindu-le astfel stimulente pentru un proces educativ captivant și dezvoltator.

Responsabilități: În cadrul proiectului "CampusTV Promo", vă veți asuma o serie de responsabilități cheie pentru a atinge obiectivele noastre. Veți dezvolta o strategie de social media cuprinzătoare pentru a crește gradul de conștientizare a brandului nostru și a oportunităților de studiu oferite de universitățile internaționale. Cercetarea preferințelor comunității noastre, identificarea tendințelor și reperele relevante pe toate canalele corespunzătoare vor fi esențiale pentru a adapta conținutul în mod optim. Veți colabora strâns cu managerii comunității noastre pentru a interacționa eficient cu membrii comunității. De asemenea, veți interacționa cu ambasadorii și partenerii noștri, încurajându-i să se implice activ și să împărtășească conținutul nostru relevant pentru a atrage și mai mulți studenți interesați de studiul în străinătate.

Rezultate așteptate: Obiectivele noastre sunt clare și ambițioase. Ne dorim să atragem un număr semnificativ de followeri activi care să interacționeze frecvent cu conținutul nostru. În plus, ne propunem să determinăm cel puțin 300 de studenți să aplice la studii în străinătate în universități de top, prezentându-le atractiv oportunitățile și facilitățile oferite în campusuri. Prin intermediul eforturilor noastre, ne dorim să informăm și să ghidăm studenții în luarea celei mai bune decizii pentru viitorul lor educațional și personal.

Interview Hosting:

În cadrul acestui task, veți juca un rol esențial în comunicarea cu studenții care studiază deja în străinătate și cu experții în domeniul educației internaționale. Scopul este de a realiza interviuri relevante și interesante pentru audiența noastră, oferindu-le perspective valoroase și inspirație celor care sunt interesați să își continue studiile în afara țării. Vă veți asigura că întrebările pe care le veți adresa vor acoperi diverse aspecte ale vieții studențești internaționale, cum ar fi procesul de admitere, experiența academică, viața în campus și oportunitățile de dezvoltare personală și profesională.

Facebook Post:

Ca responsabil pentru crearea și gestionarea postărilor pe pagina noastră de Facebook, veți avea oportunitatea de a comunica cu comunitatea noastră și de a împărtăși informații relevante și interesante despre campusurile internaționale și oportunitățile de studiu în străinătate. Veți crea conținut atractiv, bine structurat și cu mesaje clare, care să fie adaptat audienței noastre specifice. Vă veți asigura că postările noastre de pe Facebook vor fi consistente, interactive și că vor genera angajament și feedback pozitiv din partea followerilor noștri.

Topic Proposal:

Pentru a asigura că conținutul nostru rămâne relevant și captivant pentru audiența noastră, veți propune subiecte inovatoare și interesante pentru conținutul viitor. În calitate de responsabil pentru acest task, veți fi în permanență în căutare de tendințe noi și de subiecte populare în domeniul educației internaționale și al vieții în campus. Veți lucra îndeaproape cu echipa noastră pentru a identifica nevoile și preferințele comunității noastre și pentru a crea conținut care să răspundă acestor cerințe.

Community Management:

Ca parte a echipei noastre de comunitate, veți fi responsabil pentru a menține o comunicare activă și interactivă cu membrii comunității noastre pe diferite platforme de social media. Vă veți asigura că toate întrebările și comentariile sunt adresate prompt și că membrii noștri primesc răspunsuri adecvate și complete. Veți fi în permanență la curent cu feedback-ul comunității și veți lucra împreună cu echipa noastră pentru a implementa îmbunătățiri și ajustări în conținutul și strategiile noastre de promovare.

Scenario Writing:

Un conținut bine structurat și captivant este esențial pentru a atrage și menține atenția audienței noastre. Prin intermediul acestui task, veți crea scenarii pentru diferite tipuri de conținut, cum ar fi interviuri, segmente informative sau prezentări video. Veți lucra îndeaproape cu echipa noastră pentru a asigura că scenariile sunt potrivite pentru audiența noastră și că transmit mesajele și informațiile cheie într-un mod captivant și relevant.

Instagram Reel:

Platforma Instagram Reels este tot mai populară printre tineri, așa că veți avea ocazia de a crea scurtmetraje creative și atractive pentru această platformă. Prin intermediul acestor clipuri video, veți comunica cu audiența noastră într-un stil modern și autentic, folosind tendințele și elementele virale pentru a atrage atenția și a obține interacțiuni. Veți fi în permanență în căutare de idei noi și interesante pentru conținutul Reels, astfel încât să rămânem în pas cu preferințele și așteptările audienței noastre.

Instagram Video:

Pe lângă Reels, veți crea și conținut video atractiv și informativ pentru postările noastre de pe platforma Instagram. Veți folosi abilitățile dvs. de storytelling și creativitatea pentru a transmite mesaje clare și relevante despre oportunitățile de studiu în străinătate și beneficiile vieții în campusurile internaționale. Cu ajutorul video-urilor, veți spori interacțiunea și angajamentul audienței noastre, contribuind astfel la succesul și impactul proiectului nostru.

Instagram Story:

Prin intermediul poveștilor interactive și captivante pe platforma Instagram, veți avea ocazia de a interacționa direct cu urmăritorii noștri și de a crea un dialog mai personal și autentic. Veți folosi funcțiile de sondaje, întrebări și slide-uri pentru a afla opinii și preferințe, dar și pentru a prezenta informații și noutăți despre studiile în străinătate. În cadrul acestui task, veți explora diferite modalități de a implica și conecta audiența noastră cu proiectul nostru.

TikTok Video:

TikTok este o platformă extrem de populară, în special în rândul tinerilor. Veți crea clipuri video captivante și creative, adaptate la stilul și preferințele utilizatorilor TikTok, pentru a atrage atenția noii audiențe și pentru a ne promova mesajul și proiectul într-un mod distractiv și autentic. Veți explora tendințele și challenge-urile virale pentru a face conținutul nostru vizibil și distribuit pe scară largă.

Q&A Live:

Sesiunile live de întrebări și răspunsuri sunt o modalitate excelentă de a conecta direct cu audiența noastră și de a oferi răspunsuri în timp real la întrebările și nelămuririle legate de studiul în străinătate. În calitate de gazdă a acestor sesiuni, veți facilita discuțiile și veți asigura un mediu deschis și prietenos pentru ca membrii comunității noastre să interacționeze și să primească informații relevante și utile.

Live Streaming:

Ca parte a acestui task, veți coordona sesiuni de live streaming cu evenimente și prezentări relevante pentru studenții interesați de studiile în străinătate. Aceste sesiuni vor oferi o experiență interactivă și reală, permițându-le viitorilor studenți să se conecteze cu universitățile de top și să primească informații detaliate despre programele de studiu și oportunitățile disponibile. Veți asigura o transmitere de calitate și veți interacționa cu audiența în timp real, răspunzând la întrebări și oferindu-le suportul necesar pentru luarea unei decizii informate cu privire la studiile în străinătate.

În concluzie, proiectul "CampusTV Promo" are ca obiectiv promovarea campusurilor internaționale și a oportunităților de dezvoltare pe care studenții în străinătate le au la dispoziție. Acest proiect este o platformă dedicată explorării diversității vieții în campus și a facilităților pe care universitățile de top le oferă pentru a îmbunătăți procesul educațional și a stimula creșterea personală și profesională a studenților.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.