Proiect 1

„STUDY ABROAD Promo”

Proiectul „STUDY ABROAD Promo” își propune să faciliteze conexiuni între studenți și universități de top din Europa, promovând astfel oportunitățile de studiu în străinătate. Echipa noastră va fi responsabilă de planificarea și reglementarea procesului de creare a conținutului necesar pentru a informa și atrage viitori studenți către programele academice internaționale. Acest proiect oferă oportunitatea de dezvoltare personală și profesională, cu perspective de creștere în viitorul apropiat.

Responsabilități: În cadrul proiectului „STUDY ABROAD Promo”, veți avea sarcini diverse și interesante. Veți fi responsabil de comunicarea eficientă cu comunitatea de studenți și cu universitățile partenere. Cercetarea subiectelor relevante și elaborarea scenariilor pentru conținutul de promovare va fi esențială. De asemenea, veți fi implicat în înregistrarea și editarea conținutului audio necesar pentru a sprijini campaniile noastre de promovare și veți contribui la crearea materialelor promoționale.

Rezultate așteptate: Prin proiectul „STUDY ABROAD Promo”, ne propunem să atragem cel puțin 50 de studenți entuziaști, care să devină ambasadorii noștri și să promoveze cu pasiune misiunea și activitățile noastre. Prin campaniile de conținut pe TikTok, Instagram și Facebook, vrem să oferim informații actualizate și de interes despre studiul în străinătate, captând atenția potențialilor studenți și oferindu-le posibilitatea de a-și explora opțiunile academice internaționale. Reușita campaniilor noastre se va măsura în calitatea și impactul conținutului produs, care să inspire și să motiveze viitorii studenți să își urmeze visurile de studii în străinătate.

TikTok Videos:

Acest task presupune crearea de videoclipuri scurte și atractive pe platforma TikTok pentru a promova studiul în străinătate. Videoclipurile pot cuprinde informații relevante, experiențe ale studenților în străinătate și aspecte interesante despre viața academică în alte țări. Scopul este de a atrage atenția tinerilor și de a-i motiva să exploreze opțiunile de studiu internațional.

Community Management:

Acest task implică gestionarea comunității online și interacțiunea cu membrii acesteia pentru a crea un mediu pozitiv și interactiv. Comunitatea poate fi formată din studenți, viitori studenți sau persoane interesate de studiul în străinătate. Responsabilitățile includ răspunsul la întrebări, monitorizarea comentariilor, încurajarea discuțiilor și menținerea angajamentului membrilor.

Instagram Post:

Acest task presupune crearea de postări atractive pe platforma Instagram pentru a promova informații despre oportunitățile de studiu în străinătate și experiențele studenților în diverse țări. Postările pot include fotografii, citate inspiraționale, statistici relevante și detalii despre programele academice.

Facebook Post:

Acest task se concentrează pe crearea de postări captivante pe platforma Facebook pentru a promova evenimentele, noutățile și informațiile relevante legate de studiul în străinătate. Postările pot fi însoțite de link-uri utile către resurse educaționale și articole informative.

Content Writing:

Acest task implică redactarea de conținut de calitate, precum articole, blog-uri și materiale informative, despre diferite aspecte ale studiului în străinătate. Conținutul ar trebui să fie bine documentat, relevant și să atragă atenția publicului țintă, oferindu-le informații valoroase și utile.

În calitate de echipă a proiectului „STUDY ABROAD Promo”, ne propunem să realizăm o campanie eficientă de promovare a studiului în străinătate, atrăgând tinerii spre oportunitățile educaționale internaționale și oferindu-le sprijinul necesar pentru a-și îndeplini visul academic. Prin abordarea creativă și profesională a fiecărui task, suntem hotărâți să aducem o contribuție semnificativă în facilitarea accesului la educația internațională și să încurajăm o nouă generație de tineri în căutarea cunoașterii și experiențelor interculturale.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.