Proiect 6

„Education Academy Promo”

"Education Academy Promo" este un proiect de promovare dedicat studenților care au ales să studieze în străinătate, concentrându-se pe aspectele educaționale și domeniile lor de studiu. Scopul nostru este să aducem în prim-plan experiențele academice ale studenților și să oferim o perspectivă autentică asupra vieții lor de zi cu zi în campusurile universitare din diferite țări. Prin intermediul diverselor platforme de social media, vom prezenta povestea lor de învățare, realizările academice și experiențele unice pe care le trăiesc în cadrul "Education Academy".

Responsabilități: Echipa noastră de promovare va avea responsabilitatea de a crește audiența și vizibilitatea proiectului nostru prin intermediul diferitelor canale de social media. Vom dezvolta strategii creative și eficiente de promovare pentru a atrage atenția publicului țintă și pentru a ne conecta cu studenții interesați de studiile internaționale. Vom realiza conținut de calitate, adaptat specific platformelor sociale, și vom gestiona constant prezența noastră online pentru a stimula interacțiunea și angajamentul comunității noastre.

Rezultate așteptate: Obiectivul nostru este să atragem cel puțin 2.000 de noi urmăritori pe toate canalele noastre de social media, consolidând astfel comunitatea "Education Academy" și extinzându-ne impactul în rândul studenților internaționali. Prin conținutul nostru autentic și valoros, ne propunem să inspirăm și să informăm tinerii din întreaga lume cu privire la oportunitățile de studiu în străinătate și să îi sprijinim în decizia lor de a-și continua educația în mediul academic internațional.

Instagram Reel:

Responsabilul pentru crearea conținutului pe Instagram Reel va avea misiunea de a realiza videoclipuri scurte și captivante, care să transmită mesajele-cheie ale proiectului "Education Academy" și să atragă atenția publicului țintă. Vom aborda teme precum viața de student în străinătate, activitățile academice și sociale din campusuri, și sfaturi utile pentru cei interesați de studii internaționale. Prin intermediul Instagram Reel, ne propunem să creăm un impact puternic și să generăm implicare și distribuiri în rândul tinerilor din întreaga lume.

Instagram Video:

Acest task presupune crearea de conținut video pe platforma Instagram, care să reflecte în mod autentic și atractiv experiențele academice și culturale ale studenților din "Education Academy". Vom realiza videoclipuri educative, interviuri cu studenți, prezentări ale universităților partenere și alte momente memorabile din viața studenților în străinătate. Scopul nostru este să oferim o privire detaliată asupra mediului academic internațional și să încurajăm tinerii să exploreze opțiunile de studiu în afara țării lor de origine.

Instagram Story:

Responsabilitatea pentru Instagram Story implică crearea de conținut efemer și interactiv pentru a menține audiența angajată și conectată cu "Education Academy". Vom utiliza Instagram Story pentru a partaja momente din culise, informații exclusive și sondaje de opinie pentru a implica comunitatea în deciziile noastre de promovare și pentru a le oferi posibilitatea de a-și împărtăși propriile experiențe legate de studiile în străinătate.

TikTok Video:

Echipa responsabilă pentru crearea conținutului TikTok va exploata puterea acestui format viral și inovator pentru a atinge un public mai larg de tineri. Vom crea videoclipuri amuzante, educaționale și inspiraționale care să promoveze "Education Academy" și să încurajeze tinerii să descopere oportunitățile de studiu în străinătate. Vom folosi tendințele actuale și suntem hotărâți să devenim o sursă importantă de informații pentru cei interesați de aventura academică în afara țării de origine.

Q&A Live:

Prin sesiunile de Q&A Live, ne propunem să intrăm în dialog direct cu potențialii studenți interesați de proiectul "Education Academy" și de studiile în străinătate. Vom răspunde la întrebări legate de procesul de aplicare, selecția universităților, aspecte legate de traiul și studiul în afara țării, și orice alt subiect de interes pentru comunitatea noastră. Scopul este să oferim transparență și să creăm o conexiune autentică cu tinerii pe care dorim să-i sprijinim în alegerea cea mai potrivită pentru viitorul lor academic.

Content Calendar:

Echipa responsabilă pentru Content Calendar va dezvolta și gestiona un calendar editorial bine structurat pentru a ne asigura că livrăm conținut relevant și coerent pe toate platformele noastre de social media. Vom planifica cu atenție evenimentele, campaniile, sărbătorile și alte momente cheie pentru a ne asigura că mesajele noastre sunt relevante și se potrivesc cu interesele și nevoile publicului nostru. Prin abordarea strategică a calendarului nostru, ne dorim să atragem audiența și să creăm o experiență captivantă pentru toți cei implicați.

Promo Strategy:

Taskul de Promo Strategy implică dezvoltarea unei strategii cuprinzătoare de promovare pentru proiectul "Education Academy". Vom analiza publicul țintă, vom identifica canalele de comunicare relevante și vom crea mesaje personalizate pentru a ajunge la audiența dorită. Strategia noastră va cuprinde aspecte precum promovarea evenimentelor, campaniile tematice, parteneriate cu universități și influenceri, și va aborda atât tactici de scurtă durată, cât și abordări pe termen lung pentru consolidarea prezenței noastre online.

Concept:

Responsabilul pentru taskul de Concept va avea misiunea de a dezvolta concepte creative și inovatoare pentru campaniile noastre de promovare. Vom explora idei inovatoare care să atragă atenția și să diferentieze "Education Academy" de alte proiecte similare. De asemenea, vom pune accent pe abordarea personalizată și pe crearea unor povestiri autentice pentru a conecta emoțional cu publicul nostru. Scopul este să construim un brand puternic și memorabil și să creăm o experiență pozitivă și valoroasă pentru comunitatea noastră.

"Education Academy Promo" reprezintă un proiect captivant și plin de potențial, concentrat pe promovarea experiențelor academice ale studenților internaționali. Prin intermediul conținutului de calitate și al strategiilor inovatoare, ne propunem să atragem audiența dorită și să oferim suport și inspirație celor interesați de studiile în străinătate. Cu o abordare creativă și dedicată, suntem hotărâți să atingem obiectivele propuse și să transformăm proiectul nostru într-o resursă importantă pentru tinerii care își doresc o experiență academică internațională de succes.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.