Proiect 9

„The ABC of Studying Abroad Promo”

Proiectul "The ABC of Studying Abroad Promo" se concentrează pe promovarea tuturor demersurilor și canalelor noastre de informare legate de studiul în străinătate. Avem ca obiectiv să oferim studenților informații esențiale și relevante despre oportunitățile de studiu în afara țării și să îi sprijinim în luarea unei decizii informate cu privire la viitoarea lor educație. Echipa noastră va dezvolta strategii de marketing digital și campanii de promovare pe social media, identificând punctele forte și slabe ale strategiilor noastre pentru a optimiza conținutul și pentru a atinge un public mai larg.

Responsabilități: Echipa "The ABC of Studying Abroad Promo" va fi responsabilă pentru analizarea și evaluarea planului nostru de marketing digital existent. Vom crea strategii inovatoare de promovare pe platformele de social media, precum Instagram, TikTok și Facebook, pentru a atrage atenția unui public vast de studenți și tineri interesați de studiul în străinătate. Vom cerceta și monitoriza tendințele în domeniul educației internaționale pentru a ne asigura că oferim conținut relevant și actualizat. De asemenea, vom stabili indicatori cheie de performanță pentru campaniile noastre de social media, pentru a evalua succesul și eficacitatea acestora.

Rezultate așteptate: Prin eforturile noastre de promovare, ne propunem să atragem minim 5.000 de urmăritori noi pe an pe toate canalele noastre de social media. În plus, ne dorim ca acești urmăritori să fie activi și să interacționeze frecvent cu conținutul nostru, aducând valoare comunității noastre și participând la discuțiile și sesiunile noastre informative. Prin creșterea numărului de urmăritori și implicarea lor activă, ne propunem să devenim o resursă de încredere pentru studenții interesati să studieze în străinătate și să contribuim la sporirea informației și cunoașterii lor despre oportunitățile de studiu internaționale.

Instagram Reel:

Responsabilul pentru Instagram Reel va dezvolta conținut video creativ și captivant, concentrându-se pe subiecte relevante și interesante legate de studiul în străinătate. Vom utiliza acest format popular de video pentru a atrage atenția unui public tânăr și pentru a promova canalele noastre de informare. Prin abordarea temelor relevante pentru studenții internaționali, ne propunem să creștem vizibilitatea și implicarea pe platforma Instagram.

Instagram Video:

Taskul de Instagram Video implică crearea de conținut video informativ și educativ, concentrându-ne pe sfaturi și informații utile pentru studenții care își doresc să studieze în străinătate. Vom dezvolta videoclipuri de calitate care să ofere detalii și perspective în ceea ce privește diferitele opțiuni de studiu internațional. Scopul este de a oferi un conținut valoros și de a-i ghida pe studenți către canalele noastre de informare.

Instagram Story:

Responsabilul pentru Instagram Story va dezvolta conținut efemer și interactiv pentru a menține publicul nostru angajat și conectat cu demersurile noastre. Vom utiliza Instagram Story pentru a prezenta noutăți și actualizări privind oportunitățile de studiu în străinătate și pentru a organiza sesiuni de Q&A Live cu urmăritorii noștri. Prin abordarea acestui format interactiv, ne propunem să creăm o relație autentică cu audiența noastră și să-i oferim un canal direct de comunicare cu echipa noastră.

TikTok Video:

Taskul de TikTok Video implică crearea de conținut distractiv și captivant pentru platforma TikTok. Vom utiliza trendurile actuale și meme-urile populare pentru a atrage atenția unui public mai larg și pentru a promova demersurile noastre de informare. Prin abordarea acestui format de video popular, ne propunem să creștem vizibilitatea și să extindem audiența noastră către tinerii activi pe TikTok.

Q&A Live:

Prin sesiunile de Q&A Live, ne propunem să interacționăm în timp real cu publicul nostru și să răspundem la întrebări și nelămuriri legate de studiul în străinătate. Vom invita specialiști și studenți cu experiență în studiul internațional pentru a oferi sfaturi și perspectivă asupra acestei experiențe. Scopul este de a crea o comunitate implicată și informată și de a consolida legătura noastră cu urmăritorii noștri.

Screenwriting:

Responsabilul pentru taskul de screenwriting va dezvolta conținut scris și scripturi pentru videoclipurile și sesiunile noastre de Q&A Live. Vom asigura că informațiile oferite sunt relevante și captivante, folosind limbajul potrivit și structura adecvată pentru a transmite mesajul nostru în mod eficient.

Communication:

Taskul de Communication implică gestionarea relațiilor cu publicul și cu influencerii relevanți. Vom colabora cu persoane influente din domeniul educației internaționale pentru a ne ajuta să promovăm și să creștem vizibilitatea canalelor noastre de informare. De asemenea, vom comunica regulat cu urmăritorii noștri, ascultând feedback-ul lor și răspunzând la întrebările și comentariile lor.

Analytics:

Responsabilul pentru taskul de Analytics va monitoriza și analiza performanța campaniilor noastre de promovare pe social media. Vom utiliza instrumente și analize pentru a evalua impactul și eficacitatea conținutului nostru și pentru a identifica oportunități de îmbunătățire. Prin analiza datelor, ne propunem să ajustăm și să optimizăm strategiile noastre de promovare pentru a atinge obiectivele noastre.

Echipa "The ABC of Studying Abroad Promo" este hotărâtă să creeze o experiență autentică și valoroasă pentru studenții interesați să studieze în străinătate. Prin eforturile noastre de promovare și prin dezvoltarea de conținut relevant și informativ, ne propunem să devenim o sursă de încredere pentru toți cei care aspiră să își continue educația în afara țării. Prin atragerea și implicarea unei audiențe mai largi, vom contribui la sporirea accesului la informații esențiale și la facilitarea procesului de studiu internațional.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.