Ești freelancer și cauți gig-uri creative?
Caută proiectul care ți se potrivește!

Proiecte în funcție de domeniu:

CLASA "Emisiuni Live"

Proiect 1

„Wide Horizons - Student Perspectives”

30 h / 420 € / Proiect

Proiectul are în vedere prezentarea oportunităților unui student român în străinătate, prin aducerea în emisiune a mai multor studenți din diverse țări și specializări pentru a vorbi despre facultățile la care studiază și calitatea actului educațional din acestea.

Responsabilități: Pentru canalul nostru de YouTube va trebui să faci lunar un filmuleț de aproximativ 30 de minute în care prezinți diverse particularități ale vieții tale de student în străinătate, cu focusul pe „lărgirea orizonturilor” academice pentru telespectatorii noștri de acasă.

Rezultate așteptate: Conținut de calitate, creșterea numărului nostru de subscriberi, motivarea comunității pentru a interacționa cu emisiunile noastre live.

Proiect 2

„Growth”

20 h / 200 € / Proiect

Emisiunea își propune să urmărească parcursul studenților români la studii în străinătate. E vorba de procesul prin care aceștia cresc și se dezvoltă ca adulți și de aventurile lor din viața de zi cu zi.

Responsabilități: Inspirându-te din viața ta de zi cu zi, va trebui să scrii un scenariu/text pe care să îl prezinți oral în emisiunea „Growth” cu durata de 30 de minute, o singură dată pe lună.

Rezultate așteptate: Deschiderea interesului în rândul tinerilor români pentru studiile în străinătate, prezentarea avantajelor cu care acesta vine, creșterea numărului de subscriberi și vizualizări pe canalul nostru de YouTube.

Proiect 3

„UniExpress”

60 h / 1200 € / Proiect

Un fel de „reality TV” despre universitățile din Europa, în care studenții noștri se plimbă și descoperă cele mai interesante facultăți de pe continent. Vei avea libertatea creativă de a te gândi la diverse probe și locații.

Responsabilități: Planificarea unui scenariu, coordonare cu celelalte echipe participante, realizarea unui filmuleț lunar cu highlights din călătorii și cu probele la care echipele sunt participante.

Rezultate așteptate: Stârnirea interesului pentru diverse universități de pe continent, creare de content pe canalele noastre de social media, atragerea unui număr mare de vizualizări și comentarii pe canalul nostru de YouTube.

Proiect 4

„Digital Studentopedia”

17 h / 144 € / Proiect

Dacă ești pasionat de cele mai noi descoperiri în tehnologie și de lumea digitală, atunci proiectul acesta este pentru tine! E vorba despre o emisiune de 30 de minute în care vei prezenta noutăți din lumea tehnologiei, axându-te pe research-ul academic din universitățe de top internaționale.

Responsabilități: Vei face research detaliat și vei construi un scenariu în care vei prezenta cel puțin 5 noutăți, o să oferi o opinie și o să te edifici cu privire la alte recenzii și opinii ale experților în domeniu.

Rezultate așteptate: Creșterea numărului nostru de subscriberi, construirea unei comunități interesate de noile descoperiri tehnologice.

Proiect 5

„NextGEN Romania”

20 h / 140 € / Proiect

Emisiunea vrea să aducă în lumină noile generații din România și cum acestea se raportează la societatea din jur. Credem că mereu avem de învățat ceva nou de la noile generații - fie vorba de curaj sau empatie, și că vocile lor contează pe termen lung, căci ei sunt viitorul

Responsabilități: Scrierea unui scenariu pentru emisiunea de 30 minute care abordează diverse teme socio-economico-culturale, unde tinerii își dezbat perspectivele.

Rezultate așteptate: Sensibilizarea audienței cu privire la diverse teme, prezentarea de idei noi care contribuie la dezvoltarea societății, oferirea de încredere tinerilor din România, creșterea audienței canalului, crearea unei comunități care dezbate idei.

Proiect 6

„Young Bright Minds”

35 h / 400 € / Proiect

Vrem să prezentăm audienței noastre tineri care excelează în domeniul lor, indiferent de situația materială sau alte obstacole. Am observat o lipsă de valori în societate și o lipsă de modele pentru tineri, pe care vrem să o rezolvăm prin poveștile de succes ale celor care depun muncă și pasiune pentru visele lor.

Responsabilități: Research al acestor povești de succes, descoperirea tinerilor care excelează în domeniile lor, scrierea unui scenariu pentru interviu, înregistrarea interviului și streaming live.

Rezultate așteptate: Motivarea audienței, formarea unei comunități de susținere reciprocă, posibilitatea comunității de a începe să organizeze diverse proiecte.

Proiect 7

„EduZone”

7 h / 40 € / Proiect

Care sunt cele mai noi descoperiri în educație? Cum poți să înveți cel mai bine? Cum îți găsești motivația? Cum eviți un burnout? Toate aceste întrebări își găsesc răspunsul în emisiunea noastră „EduZone”.

Responsabilități: Cercetare, scrierea unui scenariu care abordează teme educaționale, live streaming.

Rezultate așteptate: Creșterea canalului cu 500 de subscriberi pe lună, engagement și crearea unei comunități de studenți sau viitori studenți.

Proiect 8

„EmpowerLab”

3 h / 60 € / Proiect

Cine sunt oamenii din spatele poveștilor de succes? Care sunt calitățile unui antreprenor de succes? Dar ale unui avocat de succes? Emisiunea își propune să aducă invitați care să prezinte persoana din spatele visului.

Responsabilități: Research al poveștilor de succes, comunicarea cu invitații, scrierea unui scenariu pentru interviu, live streaming și înregistrarea emisiunii.

Rezultate așteptate: Creșterea brand-ului emisiunii, crearea unui network de specialiști în diverse domenii care să inspire studenții.

Proiect 9

„Student Social Cafe”

7 h / 62 € / Proiect

Cafeneaua studențească este o emisiune care aduce studenți din toată Europa pentru a discuta despre asemănările și diferențele pe care le întâmpină încercând să se adapteze la noile societăți și în noile sisteme de învățământ.

Responsabilități: Research pentru subiectele relevante emisiunii, scrierea unui scenariu, live streaming al emisiunii pe diverse canale.

Rezultate așteptate: Engagement pe canalele noastre de social media, atragerea studenților în comunitatea noastră

Proiect 10

„Romanian Young Mentors”

12 h / 120 € / Proiect

Emisiunea își propune să aducă în prim-plan mentori pentru elevii de liceu din România care își doresc să plece la studii în străinătate. Aceștia își vor prezenta propriile povești și experiențe cu scopul de a inspira audiența.

Responsabilități: Cercetarea de subiecte relevante pentru audiența în cauză, scrierea unui scenariu pentru emisiunea de 30 de minute, live streaming și înregistrarea emisiunii.

Rezultate așteptate: Creșterea comunității noastre de tineri care pleacă sau sunt la studii în străinătate, informarea audienței, aducerea de noi subscriberi pe canalul nostru

Proiect 11

„The ABC of Studying Abroad”

14 h / 180 € / Proiect

Plecatul în străinătate este un proces diferit pentru toată lumea. Emisiunea își propune să acopere toate temele esențiale pentru studiul în străinătate, având invitați tineri din toate țările și din diverse domenii.

Responsabilități: Materiale promo, cercetare, scrierea unui scenariu pentru emisiune, comunicarea cu invitații, comunicarea cu audiența.

Rezultate așteptate: Informarea publicului cu privire la studiul în străinătate, creșterea numărului de subscriberi, promovarea oportunităților de studiu în străinătate, atragerea membrilor în comunitatea noastră.

Proiect 12

„CampusTV”

7 h / 140 € / Proiect

Ce se mai întâmplă prin campusurile universităților din topurile internaționale? Care sunt oportunitățile de voluntariat? Ce evenimente se organizează? Emisiunea își propune să abordeze viața în campus a studenților de la universitățile din top 300 internațional.

Responsabilități: Cercetare, scrierea unui scenariu care prezintă în fiecare emisiune 10 noutăți din campusuri diferite, live streaming și înregistrarea emisiunii.

Rezultate așteptate: Creșterea numărului nostru de subscriberi cu 300 pe lună - atât pe YouTube cât și pe contul nostru de Instagram, trezirea interesului tinerilor pentru studii în străinătate, promovarea educației de calitate

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.