Proiect 2

„Growth”

„Growth” este o emisiune captivantă și inspirațională, dedicată urmăririi parcursului studenților români care au ales să studieze în străinătate. Proiectul își propune să exploreze aventurile și provocările acestor tineri în timp ce cresc și se dezvoltă ca adulți, departe de casă. Emisiunea va oferi o privire în profunzime asupra vieții lor de zi cu zi, a experiențelor academice și culturale, a provocărilor cu care se confruntă și a momentelor de bucurie și succes pe care le trăiesc în țări străine.

Responsabilități: Ca membru al echipei „Growth”, responsabilitatea ta cheie va fi să oferi conținut relevant și autentic pentru emisiunea lunară. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să te inspiri din propriile experiențe și să scrii un scenariu captivant pe care să îl prezinți oral în emisiune. Scenariul trebuie să fie bine structurat și să abordeze teme relevante și interesante pentru publicul nostru țintă, alcătuit în principal din tineri români dornici să își continue studiile în străinătate.

Pentru a crea un conținut de calitate, va trebui să faci research atent și să aduci în discuție aspecte diverse ale vieții studențești în străinătate, inclusiv avantajele și provocările acestui demers. În cadrul emisiunii, vei fi responsabil de prezentarea orală a scenariului, având oportunitatea să împărtășești cu publicul poveștile captivante și să oferi informații utile și inspiraționale.

Rezultate așteptate: Prin emisiunea „Growth”, ne propunem să deschidem interesul tinerilor români pentru posibilitățile oferite de studiile în străinătate. În calitate de membru al echipei, vei contribui la crearea unui conținut motivațional și informativ, ce să-i inspire pe acești tineri să își urmeze visurile academice în țări străine. Emisiunea va prezenta avantajele și oportunitățile oferite de studii internaționale, precum și perspectivele unice și provocările cu care se pot confrunta studenții români în timpul acestui proces.

Un alt rezultat așteptat este creșterea numărului de subscriberi și vizualizări pe canalul nostru de YouTube. Prin furnizarea unui conținut captivant și interesant, vom atrage un public tot mai numeros și vom crea o comunitate implicată și interesată de experiențele studenților români în străinătate. Astfel, emisiunea „Growth” va deveni o sursă valoroasă de informații și inspirație pentru tinerii români care își doresc să își continue studiile în afara țării.

Live Streaming:

Unul dintre cele mai importante taskuri în cadrul emisiunii „Growth” este realizarea live streaming-ului lunar al emisiunii pe canalul nostru de YouTube. Acest aspect tehnic este esențial pentru conectarea cu publicul în timp real și pentru facilitarea interacțiunii cu telespectatorii prin comentarii și întrebări.

Facebook Post:

O altă responsabilitate importantă este crearea și programarea de postări pe pagina noastră de Facebook pentru a promova emisiunea și pentru a anunța evenimentele viitoare. Aceste postări vor include fragmente relevante din emisiune și vor avea scopul de a atrage interesul publicului și de a genera discuții în comunitate.

Facebook Video:

Pentru a spori vizibilitatea și a atrage atenția utilizatorilor de pe platforma Facebook, vei realiza scurte videoclipuri promoționale pentru emisiunea „Growth”. Aceste videoclipuri vor fi concepute pentru a capta atenția publicului și pentru a-i oferi un preview al temelor abordate în emisiune.

Script Writing:

Scrierea scenariului emisiunii „Growth” este o responsabilitate cheie. Vei avea oportunitatea de a dezvolta subiecte relevante și captivante pentru fiecare ediție a emisiunii, incluzând teme legate de experiențele studenților români în străinătate, provocări academice, adaptarea la o nouă cultură și multe altele. Scenariul trebuie să fie bine structurat, să ofere o poveste coerentă și să abordeze teme interesante pentru publicul nostru.

Video Editing:

În cadrul emisiunii, vei fi responsabil de editarea conținutului video înregistrat pentru a crea o emisiune finisată și profesionistă. Procesul de editare va implica selectarea celor mai relevante momente, adăugarea de grafică și animații, ajustarea culorilor și sunetului, pentru a asigura o experiență vizuală plăcută pentru telespectatori.

Instagram Story Promo:

Pe platforma Instagram, vei realiza promoții pentru emisiunea „Growth” prin intermediul Instagram Stories. Aceste promoții vor oferi un teaser pentru edițiile viitoare ale emisiunii, iar utilizatorii vor fi încurajați să se alăture live streaming-ului pe canalul nostru de YouTube.

Instagram Post Promo:

Veți crea, de asemenea, postări pe Instagram pentru a promova edițiile viitoare ale emisiunii și pentru a atrage interesul publicului din comunitatea noastră. Aceste postări vor fi acompaniate de imagini și texte atractive care să încurajeze interacțiunea și implicarea.

În concluzie, emisiunea „Growth” este un proiect ambițios și important pentru echipa noastră, iar prin contribuția ta la taskurile menționate mai sus, vom avea ocazia de a inspira și motiva tinerii români să își urmeze visele academice în străinătate. Vom oferi un conținut captivant și autentic, iar rezultatele așteptate vor fi reflectate în creșterea audienței noastre, într-o comunitate unită și interesată de dezvoltarea personală și academică a tinerilor.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.