Proiect 1

„Wide Horizons - Student Perspectives”

„Wide Horizons - Student Perspectives” este un proiect inovator care are ca scop prezentarea audienței noastre a oportunităților și experiențelor oferite de studenții români ce urmează studii în străinătate. Proiectul propune să ofere o perspectivă autentică și dinamica asupra vieții academice și sociale a studenților în diverse țări și specializări, astfel încât telespectatorii noștri să poată înțelege în profunzime importanța „lărgirii orizonturilor” în contextul educației internaționale.

Responsabilități: Ca membru al echipei „Wide Horizons - Student Perspectives”, vei avea un rol vital în realizarea unei emisiuni lunare de aproximativ 30 de minute, ce va fi difuzată pe canalul nostru de YouTube. Primul pas în îndeplinirea responsabilităților tale va fi să identifici și să propui teme relevante și interesante pentru fiecare ediție a emisiunii. Vei colabora cu colegii pentru a selecta studenți din diverse țări și specializări, care vor prezenta în mod autentic și captivant experiențele lor academice.

În calitate de gazdă a emisiunii, vei avea misiunea de a asigura un streaming live profesionist și captivant. Vei fi responsabil pentru prezentarea filmulețelor pregătite de studenți, care vor aduce la lumină diverse particularități și momente importante din viața lor de student în străinătate. Cu o abordare empatică și interesată, vei facilita dialogul și discuțiile cu invitații, încurajându-i să împărtășească experiențele lor și să ofere sfaturi valoroase celor care se pregătesc să urmeze calea studiilor internaționale.

Rezultate așteptate: Scopul nostru principal este să oferim conținut de calitate și inspirațional, ce să atragă un număr tot mai mare de subscriberi pe canalul nostru de YouTube. Prin emisiunile autentice și relevante, dorim să motivăm tinerii români să exploreze oportunitățile educaționale din străinătate și să înțeleagă impactul benefic pe care îl poate avea „lărgirea orizonturilor” în viața lor academică și personală.

În acest sens, ne propunem să creăm o comunitate implicată și interesată, care să interacționeze activ cu emisiunile noastre live. Feedback-ul pozitiv și interesul crescut din partea telespectatorilor reprezintă o măsură a succesului proiectului nostru, confirmând că ne îndeplinim misiunea de a oferi o perspectivă autentică asupra studiilor internaționale și a vieții de student în străinătate.

Live Streaming:

O sarcină esențială în cadrul proiectului „Wide Horizons - Student Perspectives” este asigurarea unui streaming live impecabil și profesional pentru fiecare ediție a emisiunii. În calitate de specialist în live streaming, vei coordona aspectele tehnice și logistice pentru ca evenimentul să se desfășoare fără probleme, asigurându-te că sunetul și imaginea sunt de calitate superioară.

Community Management:

Pentru a dezvolta o comunitate activă și implicată, vei gestiona canalele noastre de social media, comunicând cu telespectatorii și încurajându-i să interacționeze cu emisiunile noastre live. Vei răspunde la întrebări și feedback, vei promova evenimentele viitoare și vei crea conținut relevant și atractiv pentru audiență.

Topics Proposal:

Ca specialist în identificarea temelor relevante și interesante, vei lucra împreună cu echipa pentru a propune subiecte captivante și inovatoare pentru fiecare ediție a emisiunii. Vei face research detaliat și vei analiza tendințele din domeniul studiilor internaționale, astfel încât să poți propune teme cu impact și relevanță pentru telespectatori.

Script:

Una dintre sarcinile cheie în cadrul proiectului este elaborarea unui scenariu bine structurat și captivant pentru fiecare emisiune. Vei lucra cu echipa pentru a identifica momentele cheie și subiectele de dezbatere, vei concepe întrebări pertinente pentru invitați și vei asigura un flux coerent și interesant al emisiunii.

Instagram Post:

Pentru a crește vizibilitatea și implicarea audienței pe platforma Instagram, vei fi responsabil de crearea și programarea de postări relevante și atrăgătoare, care să promoveze edițiile viitoare ale emisiunii și să ofere sneak peeks din culise.

Instagram Video:

Cu ajutorul videoclipurilor scurte și captivante, vei spori interesul audienței pentru emisiunile noastre live și vei atrage noi telespectatori către canalul nostru de YouTube. Vei lucra împreună cu echipa pentru a crea conținut video de calitate și adaptat platformei Instagram.

TikTok Videos:

Ca parte din eforturile noastre de a ajunge la o audiență mai tânără și de a explora noi platforme, vei fi implicat în crearea de videoclipuri amuzante și interesante pentru TikTok. Vei lucra cu echipa pentru a dezvolta idei creative și pentru a oferi o perspectivă distractivă asupra emisiunilor noastre live.

Echipa „Wide Horizons - Student Perspectives” este dedicată să ofere o emisiune de calitate, ce să inspire și să conecteze tinerii din România cu oportunitățile educaționale internaționale. Prin promovarea experiențelor autentice și povestilor captivante ale studenților în străinătate, ne propunem să susținem dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și să contribuim la construirea unei comunități unite și motivate să-și urmeze visurile.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.