Proiect 3

„UniExpress”

„UniExpress” este un proiect inovator și captivant, o emisiune tip „reality TV” ce urmărește aventurile unor studenți curajoși care călătoresc prin universități din Europa pentru a descoperi cele mai interesante facultăți și a împărtăși experiențele lor cu publicul. Echipa noastră va avea o libertate creativă deplină pentru a planifica diverse probe, locații și aventuri pe care le vor experimenta studenții în timpul călătoriilor lor educaționale.

Responsabilități: În calitate de membru al echipei „UniExpress”, vei avea o serie de responsabilități esențiale pentru buna desfășurare a emisiunii. Una dintre cele mai importante sarcini va fi planificarea scenariului general al emisiunii și coordonarea cu celelalte echipe participante pentru a asigura o experiență echilibrată și variată pentru telespectatori.

Ca parte a procesului de planificare, vei căuta cele mai interesante și captivante universități din Europa și vei propune diverse probe și activități pe care studenții noștri le vor îndeplini în timpul călătoriilor lor. Acestea pot include interviuri cu studenți și profesori, participarea la cursuri sau ateliere, explorarea facilităților universitare și multe altele.

De asemenea, vei fi responsabil pentru realizarea filmulețelor lunare ce vor cuprinde highlights din călătoriile studenților și probele la care au participat. Procesul de editare va fi esențial pentru a crea un conținut captivant și bine structurat, care să atragă și să mențină interesul publicului.

Rezultate așteptate: Prin emisiunea „UniExpress”, ne propunem să stârnim interesul și curiozitatea publicului cu privire la diverse universități de pe continentul european. Vom oferi o perspectivă autentică asupra vieții de student în cadrul acestor universități și vom inspira tinerii să exploreze opțiunile educaționale disponibile în Europa.

Un alt rezultat așteptat este crearea unui conținut captivant și original pe canalele noastre de social media. Echipa noastră va fi responsabilă pentru producerea de postări și videoclipuri atractive, care să reflecte aventurile și experiențele studenților în timpul călătoriilor lor. Vom încuraja interacțiunea cu publicul prin comentarii și întrebări, creând astfel o comunitate activă și implicată.

Totodată, prin emisiunea „UniExpress”, vom atrage un număr mare de vizualizări și comentarii pe canalul nostru de YouTube. Experiențele autentice ale studenților în diverse universități vor capta atenția publicului și vor genera interes și discuții, ceea ce va contribui la creșterea audienței și la dezvoltarea comunității noastre de telespectatori.

Topic Proposals:

Una dintre primele sarcini va fi să cauți și să propui cele mai interesante universități și activități pe care studenții noștri le vor explora în timpul călătoriilor lor. Vei căuta informații relevante și vei formula propuneri captivante, care să stârnească interesul publicului și să asigure diversitatea și inovația în cadrul emisiunii.

Live Streaming:

Pe parcursul călătoriilor și probelor, vei fi responsabil pentru realizarea transmisiunilor live pe canalul nostru de YouTube. Aceste live streaming-uri vor aduce publicul aproape de experiențele studenților și vor oferi o privire în timp real asupra aventurilor lor educaționale.

Video Editing:

Procesul de editare va fi esențial pentru crearea filmulețelor lunare ce vor cuprinde cele mai interesante momente din călătoriile studenților. Vei selecta cele mai relevante secvențe video, le vei aranja într-o poveste coerentă și le vei adăuga efecte și grafică pentru a crea un conținut vizual atractiv și captivant.

Visual Assets:

Vei fi implicat în crearea de materiale vizuale atractive, cum ar fi sigle, grafică și elemente de design, care să fie folosite în cadrul emisiunii și pe canalele noastre de social media. Aceste elemente vizuale vor contribui la construirea unei identități vizuale puternice și distinctive pentru emisiunea „UniExpress”.

Content Creation:

Ca parte a echipei „UniExpress”, vei contribui la crearea de conținut relevant și interesant pentru canalele noastre de social media. Vei fi implicat în producerea de postări, fotografii și videoclipuri care să reflecte aventurile și experiențele studenților în timpul călătoriilor lor. Conținutul va fi adaptat pentru diferite platforme, precum Facebook, Instagram și TikTok, pentru a ajunge la un public divers și extins.

Ad Copywriting:

În cadrul campaniilor de promovare a emisiunii și a călătoriilor studenților, vei fi responsabil pentru scrierea de texte promoționale și anunțuri publicitare captivante. Acestea vor fi utilizate pentru a atrage interesul publicului și pentru a genera interacțiune cu conținutul nostru.

Communication:

Comunicarea eficientă cu celelalte echipe participante și cu diferitele universități și instituții educaționale va fi esențială pentru a asigura buna desfășurare a călătoriilor și a probelor. Vei coordona cu atenție programul și detaliile logistice pentru a asigura o experiență lină și plină de aventuri pentru studenți.

Screenwriting:

În timpul interviurilor și probelor, vei fi implicat în scrierea unor întrebări relevante și provocatoare pentru studenți. Scopul este de a aduce la lumină poveștile lor personale, motivațiile și aspirațiile, pentru a oferi publicului o perspectivă autentică și inspirațională asupra vieții de student în străinătate.

Q&A Live:

În cadrul emisiunii „UniExpress”, vei avea oportunitatea să interacționezi cu publicul în timp real, în cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri live. Vei răspunde la întrebări și vei încuraja interacțiunea cu telespectatorii, construind astfel o legătură puternică și autentică cu audiența noastră.

În concluzie, echipa „UniExpress” va oferi o experiență captivantă și inovatoare pentru publicul nostru, cu ajutorul căreia vom stârni interesul pentru diverse universități de pe continentul european. Vom aduce în prim-plan povestile de succes ale studenților curajoși și motivați, care vor servi ca modele și surse de inspirație pentru tinerii care își doresc să își urmeze visurile academice. Prin conținutul nostru original și autentic, vom dezvolta o comunitate activă și implicată, care va interacționa cu noi pe canalele noastre de social media, generând astfel un impact pozitiv asupra vieților tinerilor din România și din întreaga Europă.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.