Proiect 10

„Romanian Young Mentors”

Proiectul "Romanian Young Mentors" se axează pe dezvoltarea unei emisiuni live captivante și inspiraționale, care să aducă în prim-plan poveștile și experiențele motivaționale ale mentorilor pentru elevii de liceu din România care își doresc să plece la studii în străinătate. Scopul principal al emisiunii este să inspire și să ofere ghidare tinerilor în privința alegerii și adaptării la un mediu academic nou și să încurajeze spiritul de învățare și explorare.

Responsabilități: În cadrul acestui proiect, echipa responsabilă va avea următoarele sarcini principale:

Cercetarea de subiecte relevante: Echipa va efectua o cercetare amănunțită pentru a identifica subiectele de interes pentru audiență, cum ar fi procesul de aplicare la universități străine, obținerea de burse de studiu, adaptarea la o nouă cultură și multe altele. Această responsabilitate este crucială pentru a asigura relevanța și interesul continuu al publicului.

Scrierea scenariului pentru emisiune: Echipa va dezvolta un scenariu bine structurat și captivant pentru fiecare emisiune de 30 de minute. Acest scenariu va include întrebări pregătite pentru mentori, precum și teme relevante pentru discuții. Scenariul va fi adaptat la specificul fiecărui invitat și va asigura un flux natural și coerent al emisiunii.

Live Streaming și înregistrarea emisiunii: Un alt aspect important al proiectului este asigurarea unei producții live de calitate, care să fie transmisă pe diverse platforme online. Echipa va coordona tehnicitatea transmisiunii live și va gestiona toate aspectele logistice necesare pentru desfășurarea în direct a emisiunilor. De asemenea, se va asigura înregistrarea emisiunilor pentru a fi disponibile în format on-demand și a putea fi revizionate de către public.

Rezultate așteptate: Proiectul „Romanian Young Mentors” își propune să atingă următoarele rezultate importante:

Creșterea comunității de tineri în căutarea informațiilor despre studii în străinătate: Prin intermediul emisiunii, ne dorim să atragem un număr semnificativ de tineri interesati de studii în străinătate, creând astfel o comunitate activă și implicată.

Informarea audienței: Emisiunea va oferi informații valoroase și de încredere despre procesul de aplicare la universități străine, posibilitățile de burse, provocările și oportunitățile pe care le întâmpină studenții internaționali, astfel încât tinerii să poată lua decizii informate și să se pregătească adecvat pentru studiile în străinătate.

Aducerea de noi subscriberi pe canalul nostru: Vom urmări în mod activ să atragem noi abonați pe canalul nostru de emisie pentru a dezvolta o audiență fidelă și interesată de subiectele abordate.

Topic Proposal:

Echipa va dezvolta și prezenta propuneri de subiecte care vor acoperi o varietate de aspecte legate de studii în străinătate și experiențe academice internaționale. Aceste propuneri vor fi evaluate și selectate pentru a fi incluse în emisiunile viitoare.

Live Streaming:

Echipa va asigura producția tehnică și logistică pentru a permite transmisiuni live de înaltă calitate pe platformele online. În cadrul emisiunilor live, mentori invitați vor fi intervievați și vor împărtăși povestea lor, oferindu-le astfel audienței oportunitatea de a se inspira și de a învăța din experiențele lor.

Proiectul „Romanian Young Mentors” își propune să ofere tinerilor din România acces la modele inspiraționale și să-i încurajeze să își urmeze visurile și să-și dezvolte abilitățile academice și personale pentru a avea succes în mediul internațional. Prin intermediul emisiunii, dorim să creăm un mediu interactiv și educativ, care să ofere informații valoroase și să susțină dezvoltarea tinerilor în vederea unei cariere de succes și a unei experiențe academice memorabile în străinătate.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.