Ești freelancer și cauți gig-uri creative?
Caută proiectul care ți se potrivește!

Proiecte în funcție de domeniu:

CLASA "Podcast"

Proiect 1

„On The Record”

38 h / 470 € / Proiect

Podcastul își propune să prezinte experiențele tinerilor plecați în străinătate. În fiecare episod, minim 5 tineri discută și își prezintă poveștile, abordând câte o temă per episod (de exemplu: chirie, sesiune, buget).

Responsabilități: Research, scrierea unui scenariu, înregistrare, editare audio.

Rezultate așteptate: 500 de ascultători noi pe lună.

Proiect 2

„The StudentVoice”

26 h / 254 € / Proiect

Un podcast despre perspectivele studenților plecați la studii în străinătate. De la interacțiunea cu instituțiile statului la modul de evaluare și predare din facultăți, podcastul își propune să abordeze toate subiectele în detaliu.

Responsabilități: Research, scrierea unui scenariu, înregistrare și editare audio, materiale vizuale.

Rezultate așteptate: Crearea unei comunități, engagement, 700 de ascultători noi pe lună.

Proiect 3

„Your Dose of Weekly Updates”

37 h / 560 € / Proiect

Un podcast pentru studenții din străinătate care vor să fie la curent cu noutățile din țara în care studiază - însă care nu au timp să citească și traducă toate știrile. Un rezumat concis și explicat pe înțelesul tuturor a celor mai relevante informații.

Responsabilități: Research, fact checking, înregistrare audio, editare audio, materiale promo, thumbnails noi pentru fiecare sezon.

Rezultate așteptate: 2.000 de ascultători lunar, intrarea în topul celor mai ascultate podcasturi din această nișă.

Proiect 4

„The RoAbroad Show”

27 h / 284 € / Proiect

Care e viața românilor plecați în străinătate? Podcastul își propune să exploreze poveștile românilor din diaspora.

Responsabilități: Comunicare, înregistrare audio, editare audio, materiale promo.

Rezultate așteptate: 300 de ascultători noi pe lună, creșterea brandului.

Proiect 5

„Conversations”

5 h / 150 € / Proiect

Un podcast cu „de toate”. Discuții libere cu studenții noștrii plecați la studii în străinătate.

Responsabilități: Propunerea de subiecte, înregistrare audio, editare audio, scrierea de materiale promo, comunicarea cu invitații.

Rezultate așteptate: Creștere engagementului comunității, aducerea a 100 de ascultători unici lunar, crearea unui spațiu „safe” pentru discuții libere.

Proiect 6

„EduTalk”

12 h / 170 € / Proiect

Care sunt reformele educaționale care au schimbat în bine sistemele de învățământ în care au fost implementate? Ce putem să luăm de la facultățile din străinătate? Care e feedback-ul studenților? Podcastul își propune să dezbată în detaliu tema educației.

Responsabilități: Cercetare, scriere scenariu, fact-check, propunere subiecte, comunicare cu invitații, audio recording, audio editing, management al comunității.

Rezultate așteptate: Creștere engagementului comunității.

Proiect 7

„RadioHour”

22 h / 440 € / Proiect

Pentru cei care preferă emisiunile noastre pe drum, în mașină sau pur și simplu în căști, podcastul nostru își propune să acopere toate emisiunile și să le aducă într-un format mai „friendly” pentru ascultătorii noștri.

Responsabilități: Editare audio, înregistrare audio, design grafic, management al comunității.

Rezultate așteptate: Aducerea a 100 de ascultători noi pe lună, creșterea engagementului, atragerea de sponsori.

Proiect 8

„Mind Learning”

17 h / 340 € / Proiect

Care sunt cele mai eficiente metode de studiu? Cum eviți un burnout? Cum te pregătești pentru sesiune? Fix la aceste întrebări ne propunem să răspundem prin podcastul nostru dedicat studenților.

Responsabilități: Research, propunere de subiecte, fact checking, audio recording, audio editing, comunicare, management al comunității.

Rezultate așteptate: Creșterea audienței și a engagementului, combaterea de informații false, informarea audienței și motivarea acesteia pentru a-și îmbunătăți viața.

Proiect 9

„Student Sundays”

15 h / 147 € / Proiect

Un podcast despre evenimentele dedicate studenților, care își propune să acopere cele mai faine noutăți culturale și cele mai importante evenimente din campusurile europene.

Responsabilități: Scrierea unui scenariu, cercetare, comunicare, audio recording, materiale media.

Rezultate așteptate: Creșterea interesului pentru cultură în rândul studenților, promovarea diverselor evenimente, atragerea de sponsori, creșterea audienței.

Proiect 10

„The Romanian Student”

26 h / 221 € / Proiect

Un podcast care urmărește parcursul a mai multor studenți români la facultăți în străinătate. De la procesul de admitere la plănuirea bugetului lunar, vrem să prezentăm întreaga perspectivă fără a romanticiza „viața de student în străinătate”.

Responsabilități: Audio recording, audio editing, materiale media.

Rezultate așteptate: Promovarea studiului în străinătate, creșterea engagementului și a audienței, crearea unei comunități de viitori studenți și elevi.

Proiect 11

„Expat ToolBox Podcast”

9 h / 100 € / Proiect

Un podcast unde gazdele noastre, actuali studenți, prezintă toate informațiile necesare pentru cei interesați în a pleca în străinătate la studiu.

Responsabilități: Comunicare, management al comunității, cercetare subiecte și scriere de scenariu, audio recording, audio editing, materiale promo.

Rezultate așteptate: Creșterea interesului pentru studiul în străinătate, atragerea tinerilor la diverse universități, informarea audienței, crearea unui ghid complet pentru toți cei interesați de studii în străinătate, indiferent de țară.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.