Proiect 1

„On The Record”

„On The Record” este un podcast inovator și captivant care aduce în prim-plan experiențele și poveștile inspiraționale ale tinerilor studenți și absolvenți care au ales să plece în străinătate pentru a-și continua studiile sau pentru a-și construi o carieră. Fiecare episod va prezenta minim 5 invitați care vor discuta și își vor împărtăși experiențele personale în legătură cu o temă specifică pentru fiecare episod. De exemplu, vor aborda subiecte precum experiențele cu găsirea chiriei, strategiile de reușită în sesiune, gestionarea bugetului în străinătate și multe altele. Scopul nostru este să oferim o platformă de învățare și inspirație pentru tinerii care sunt interesați să plece în străinătate și să își împărtășească experiențele cu alți tineri din comunitatea lor.

Responsabilități: Echipa noastră de producție va avea o serie de responsabilități esențiale pentru realizarea fiecărui episod. În primul rând, vom avea un proces de cercetare riguros pentru a identifica invitați potriviți pentru fiecare temă abordată în episod. Vom căuta tineri cu experiențe relevante și inspiraționale, care pot aduce o perspectivă autentică și valoroasă. După selecția invitaților, vom lucra la scrierea unui scenariu detaliat pentru fiecare episod, care va ghida conversația și va asigura că subiectele cheie sunt abordate în mod coerent și captivant. Echipa noastră va fi responsabilă și de înregistrarea episoadelor, asigurându-ne că calitatea audio este la cel mai înalt nivel.

Rezultate așteptate: Obiectivul nostru principal este să atragem un număr de minim 500 de ascultători noi pe lună. Vom urmări aceste cifre utilizând analize de audiență și statistici pentru fiecare episod. În plus, ne dorim să dezvoltăm o comunitate dedicată de ascultători fideli, care să ofere feedback și să interacționeze activ cu noi pe rețelele de socializare și în secțiunea de comentarii a episoadelor noastre. Prin intermediul podcastului „On The Record”, ne propunem să aducem inspirație, informație și conexiune pentru tinerii interesați de o experiență în străinătate.

Audio Recording:

Unul dintre cele mai importante taskuri este înregistrarea audio a fiecărui episod. Vom avea o echipă tehnică dedicată, care va asigura că calitatea sunetului este excelentă și că fiecare invitat este clar și ușor de înțeles în înregistrări.

Graphic Design:

Vom avea o echipă de designeri grafici talentați, care vor crea materiale vizuale captivante pentru promovarea podcastului nostru. Acestea pot include coperte pentru fiecare episod, imagini promoționale și materiale grafice pentru rețelele de socializare.

Video Editing:

Pentru a aduce un plus de valoare și interactivitate, vom crea versiuni video ale episoadelor noastre, care vor include elemente vizuale și grafice relevante. Aceste videouri vor fi încărcate pe platforme de distribuție video, cum ar fi YouTube.

Thumbnail:

Vom crea miniaturi atrăgătoare pentru fiecare episod, care să reprezinte tematica acestuia și să atragă atenția ascultătorilor pe platformele de distribuție.

Promo Strategy:

O parte esențială a proiectului este promovarea podcastului nostru pentru a atrage noi ascultători. Vom dezvolta o strategie de promovare complexă, care va include activități de marketing pe rețelele de socializare, parteneriate cu alte platforme relevante și campanii de promovare plătite.

Content Calendar:

Vom dezvolta un calendar de conținut detaliat, care va include temele și invitații pentru fiecare episod, precum și planificarea materialelor promoționale și a activităților de promovare. Un calendar bine gestionat va asigura că toate activitățile noastre sunt organizate și în concordanță cu obiectivele noastre.

„On The Record” este un proiect incitant și provocator, care se adresează tinerilor pasionați de experiențele în străinătate și de împărtășirea poveștilor lor. Echipa noastră va lucra cu dăruire și pasiune pentru a aduce în fața audienței noastre povești autentice, inspiraționale și utile. Prin intermediul podcastului nostru, ne dorim să creăm o comunitate dedicată și să aducem valoare în viața ascultătorilor noștri.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.