Proiect 11

„UniSeek”

„UniSeek” este un proiect inovator care are ca scop promovarea oportunităților de studiu în străinătate prin intermediul takeover-urilor de la studenți. Prin intermediul platformelor de social media, dorim să oferim o perspectivă autentică asupra vieții studenților la universități din diverse țări, prezentând o zi din viața lor în campus, cursuri și activități extracurriculare. Proiectul își propune să inspire tinerii să exploreze și să considere studiul în străinătate, oferindu-le informații valoroase direct de la cei care trăiesc această experiență.

Responsabilități: Echipa de „UniSeek” va fi responsabilă pentru crearea conținutului de calitate pentru platformele noastre de social media. Acestea vor colabora cu studenții internaționali pentru a planifica și realiza takeover-urile, asigurându-se că fiecare prezentare este autentică, informativă și atrăgătoare pentru audiență. De asemenea, vor gestiona comunicarea cu studenții participanți și vor coordona calendarul takeover-urilor pentru a menține o prezență activă pe platformele de social media.

Rezultate așteptate: Prin proiectul „UniSeek”, ne propunem să atingem două rezultate majore. În primul rând, dorim să atragem atenția și interesul studenților din țară și din străinătate să exploreze oportunitățile de studiu în străinătate. Prezentarea autentică a vieții studenților la universități internaționale va oferi o perspectivă unică și atrăgătoare asupra experienței academice în alte țări. În al doilea rând, prin creșterea vizibilității și implicării noastre pe platformele de social media, ne dorim să atragem posibili sponsori și parteneri care să sprijine proiectul nostru și să ne ajute să continuăm să inspirăm tineri să își urmeze visul academic în străinătate.

Social Media Campaign:

Echipa responsabilă cu Social Media Campaign va dezvolta și implementa strategia noastră de promovare pe platformele de social media. Acești membri vor crea conținut captivant și vor planifica campanii pentru a atrage publicul țintă către takeover-urile „UniSeek”. Vor folosi tehnici de marketing și promovare pentru a extinde vizibilitatea proiectului și a crește numărul de participanți și de susținători.

Instagram Content:

Echipa de Instagram Content va fi responsabilă de crearea de postări, povești și Reels-uri pe platforma Instagram. Acești membri vor colabora strâns cu studenții participanți pentru a obține conținut relevant și autentic despre viața lor la universități internaționale. Obiectivul lor este să atragă interesul publicului Instagram și să încurajeze interacțiunea cu conținutul nostru.

Facebook Content:

Echipa de Facebook Content va dezvolta și posta conținut pe pagina noastră de Facebook. Acești membri vor crea postări informative și inspiraționale, vor răspunde la comentarii și mesaje și vor încuraja interacțiunea cu audiența noastră. Prin intermediul conținutului relevant și captivant, vor spori vizibilitatea proiectului nostru și vor atrage noi participanți și susținători.

TikTok Content:

Echipa de TikTok Content va dezvolta conținut adaptat platformei TikTok, cu scopul de a atrage publicul tânăr și de a transmite mesajele noastre într-un mod inovativ și distractiv. Acești membri vor crea videoclipuri scurte, challenge-uri și trend-uri legate de experiența studenților în străinătate, pentru a genera interes și a câștiga popularitate pe această platformă dinamică.

KPI Report:

Echipa KPI Report va monitoriza și evalua performanțele proiectului „UniSeek”. Acești membri vor colecta date și vor analiza rezultatele obținute prin intermediul platformelor de social media, cu scopul de a evalua impactul campaniilor noastre și de a identifica oportunitățile de îmbunătățire. Rapoartele lor vor oferi informații valoroase pentru echipa noastră, ajutându-ne să ajustăm strategia și să obținem rezultatele dorite.

Prin efortul comun al acestor echipe, proiectul „UniSeek” își propune să devină o sursă inspirațională de informații pentru studenții dornici să descopere oportunitățile de studiu în străinătate. În final, ne dorim să încurajăm și să sprijinim cât mai mulți tineri să urmeze această experiență academică deosebită, generând o schimbare pozitivă în viețile lor și contribuind la crearea unui viitor mai promițător pentru fiecare participant al proiectului „UniSeek”.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.