Proiect 2

„The RoAdvance”

„The RoAdvance” este un proiect dedicat promovării și susținerii studenților români care au ales să studieze în străinătate. Scopul acestui proiect este de a aduce în prim-plan perspectivele unor tineri români ce au ales să urmeze studiile în afara țării, pentru a inspira și informa viitorii studenți interesați de oportunitățile internaționale. Ne propunem să creăm un mediu online în care studenții români din diaspora să împărtășească experiențele lor, să ofere sfaturi și să încurajeze pe ceilalți să își urmeze visul academic.

Responsabilități: Echipa proiectului „The RoAdvance” va fi responsabilă de gestionarea conținutului de pe canalele de social media ale proiectului. Se va crea conținut atractiv și relevant pentru platformele de Instagram și TikTok, cu focus pe Instagram Post, Instagram Story și Instagram Reel. Prin intermediul acestor materiale, dorim să prezentăm poveștile autentice ale studenților români din diaspora, să promovăm oportunitățile academice și să sprijinim tinerii în a-și face alegerile potrivite pentru studiile superioare.

Rezultate așteptate: Proiectul „The RoAdvance” urmărește să aibă un impact pozitiv asupra comunității de studenți români din diaspora și asupra tinerilor interesați de studiile internaționale. Principalele rezultate așteptate includ creșterea numărului de persoane care aplică la universități în străinătate, în urma inspirației și informațiilor oferite de studenții români din diaspora. Prin conținutul creativ și autentic de pe Instagram și TikTok, dorim să facilităm accesul la informații despre oportunitățile academice internaționale și să încurajăm tinerii să își exploreze potențialul academic într-un context global.

Instagram Post:

Echipa de content creation va dezvolta postări de impact pe Instagram, care să cuprindă fotografii și texte sugestive pentru a ilustra experiențele academice ale studenților români în străinătate. Postările vor fi adaptate la identitatea vizuală a proiectului și vor transmite mesaje puternice legate de excelență academică, multiculturalism și dezvoltare personală.

Instagram Story:

Echipa va crea povești scurte și interactive pe Instagram, care să ofere glimpsuri din viața studenților români din străinătate. Prin intermediul acestui format, ne propunem să implicăm audiența și să creăm o legătură mai strânsă cu urmăritorii noștri. Vom prezenta întrebări și răspunsuri, momente din viața de student în străinătate, precum și informații despre proiectul „The RoAdvance”.

Instagram Reel:

Pe platforma Instagram Reels, echipa de content creation va crea videoclipuri scurte, informative și creative, care să aducă în prim-plan diferite aspecte ale studiilor internaționale și ale vieții de student în diaspora. Scopul acestor videoclipuri este să atragă atenția publicului tânăr și să ofere informații relevante, dar prezentate într-un mod distractiv și captivant.

„The RoAdvance” este o inițiativă menită să aducă în prim-plan reușitele și experiențele studenților români care au ales să își urmeze studiile în străinătate. Prin intermediul platformelor de social media, proiectul își propune să inspire și să informeze viitorii studenți, să faciliteze dezvoltarea unei comunități active și informate și să sprijine aspirațiile academice ale tinerilor din România. În final, ne dorim ca „The RoAdvance” să devină un reper și o sursă valoroasă de informații pentru cei interesați de studiile internaționale și să contribuim la promovarea excelenței academice în rândul tinerilor români.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.