TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin continuarea utilizarii acestui site, confirmati ca ati citit și ati acceptat acești termeni și condiții în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site confirma că sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

1. TERMENI GENERALI

Site-ul www.gcrs.ro aparţine organizațiilor non-profit, cu sediile in Suedia, Rumänska Studenters Förening i Sverige - Dacia, ce va fi numită în continuare R.S.F.S.D., Global Confederation of Romanian Students, ce va fi numită în continuare G.C.R.S.

Site-ului Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia are următorii Termeni de Utilizare care includ, dar fără a se limita la acestea, date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date, toate fiind proprietatea Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia.

Site-ul prezintă păţi vizibile tuturor vizitatorilor, însă anumite secţiuni precum Forumul necesită, pentru vizualizare, autentificarea pe site cu ID utilizator şi parolă. După înregistrare toate serviciile şi informaţiile puse la dispoziţie pe acest site sunt în mod gratuit.

După autentificarea pe site, folosind contul şi parola, acceptaţi să vă supuneţi acestor termeni de utilizare a site-ului, şi acceptaţi posibilitatea ca pe viitor aceşti termeni să se modifice fără a primi din partea R.S.F.S.D. vreun anunţ prealabil.

Dacă nu sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile menţionate vă rugăm să nu vă înregistraţi pe acest site şi să nu ii utilizaţi serviciile. Echipa R.S.F.S.D. vă roagă ca de fiecare data când reveniţi pe acest site să verificaţi dacă Termenii de utilizare au fost modificaţi. Dacă eventuale schimbări din Termenii de Utilizare ai site-ului nu sunt pe bunului dumneavoastră plac, vă rugăm să ne anunţaţi la adresele de email solicitănd întreruperea accesului dumneavoastră pe site iar în eventualitatea că doriţi revenirea confirmaţi acceptarea în totalitate a condiţiilor din Termenii de Utilizare ai site-ului.

R.S.F.S.D. îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele din site-ul www.gcrs.ro în funcţie de schimbările ce au loc şi/sau să modifice aceşti Termeni de Utilizare.

2. INFORMAŢII DESPRE ÎNREGISTRAREA PE SITE / CONFIDENŢIALITATE

Fiecare utilizator care doreşte înregistrarea pe site va trebui să ofere anumite informaţii cu caracter personal, fapt ce face responsabil pe fiecare utilizator despre veridicitatea acestora. Confirmarea datelor se va realiza prin mesajul de confirmare trimis la adresa de email pe care dumneavoastră aţi declarat-o la deschiderea contului pe site-ul www.gcrs.ro şi la care trebuie să răspundeţi prin reply la confirmare. Vă rugăm să verificaţi atât Inbox-ul cât şi directorul de SPAM al adresei dumneavoastră de email, rolul acestui email este de a stopa orice folosire frauduloasă a unor adrese de email sau creare de conturi fictive. Va rugam ca în situaţia în care aţi primit un astfel de email, fără a solicita înscrierea pe site-ul www.gcrs.ro , să ne anunţaţi la adresa de email pusă la dispoziţie la capitolul Contact.

Informaţiile colectate prin asa numitele cookie-uri fac posibil ca serviciile oferite de www.gcrs.ro să fie de o calitate superioara permitându-vă o folosire mai prietenoasă a site-ului. Cu menţiunea că anumite browsere nu acceptă utilizarea de cookie-uri astfel www.gcrs.ro nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru aceste date.

După crearea contului pe site-ul www.gcrs.ro , utilizatorul acceptă în totalitate Termenii de Utilizare ai site-ului, Statutul Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia precum şi confirmarea faptului că utilizatorul poate primi notificări atât din partea www.gcrs.ro cât şi din partea site-urilor partenere a www.gcrs.ro fără ca www.gcrs.ro să poarte răspundere asupra conţinutului mesajului primit de către utilizator din partea partenerilor www.gcrs.ro

Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia are dreptul de a suspenda sau de a şterge contul unui membru dacă se constată încălcarea în parte sau în totalitate a Termenilor de Utilizare ai Site-ului, Statutul Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia sau a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, fără înştiinţarea prealabila a utilizatorului.

Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia transmite informaţiile cu caracter personal şi în urma unei decizii a instanţelor judecătoreşti sau în conformitate cu prevederile legilor în viguare.

În conformitate cu legea, utilizatorii ce posedă cont înregistrat cu username şi parola pe site-ul www.gcrs.ro au drepturile prevăzute în legile în vigoare cum ar fi, dreptul la informare, acces la date, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justiţiei sau de a face plângere oricărei autorităţi a statului. În situaţia în care un utilizator consideră că anumite drepturi expuse mai sus sunt îngrădite poate trimite un email pe adresa menţionată la capitolul Contact.

3. POLITICA DE COPYRIGHT

Întregul conţinut al acestui site: date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date, este proprietatea exclusivă a Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.

Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil din partea Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia este STRICT INTERZISĂ şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Conţinutul site-ului www.gcrs.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia.

Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanță, în conformitatea cu legile în viguare, orice persoană fizică sau juridică care nu respectă cele descrise mai sus.

4. LIMITAREA RASPUNDERII

Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia nu îşi asumă răspunderea în niciun fel pentru daunele cauzate de postările publice ale partenerilor pe site. Orice răspundere legală îi aparţine celui care a postat-o, suportând şi rigorile legilor. Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia va înlătura imediat orice conţinut care a fost postat de un colaborator pe site-ul Asociaţiei care aduce atingere unui terţ fie la solicitarea acestuia, fie prin autosesizare. În urma analizei conţinutului postat de către un membru se poate ajunge până la excluderea lui din cardul Asociaţiei în conformitate cu Statutul şi Regulamentul de Organizare şi Funciţionare.

Continuarea procedurii de înregistrare pe site şi utilizare a site-ului Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia reprezintă şi confirmarea acordului dumneavoastră că raspunderea Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia - Dacia pentru orice acţiuni provocate de dumneavoastră cade exclusiv în sarcina dumneavoastră, Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia fiind exonerată de orice răspundere judiciară sau extrajudiciară.

Pentru caz de forţă majoră, Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia împreuna cu colaboratorii şi partenerii săi, sunt exoneraţi total de răspundere. Cazurile de forţă majoră includ, dar nu se limitează la, evenimente fortuite, condiţii meteorologice nefavorabile, acţiunea sau inacţiunea guvernului, a altor reţele sau a altor autorităţi competente de care Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia nu este responsabilă.

Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia îşi rezervă dreptul de a modifica, fără un anunţ expres, ori de căte ori este nevoie, în orice moment, Termenii de Utilizare ai Site-ului. Asociaţia Studenţilor Români din Suedia - Dacia recomandă recitirea periodica a Termenilor de Utilizare ai Site-ului.

Regulamentul oficial al campaniilor cu premii oferite de sponsori, parteneri sau societăți comerciale este disponibil pe site-ul organizatorului.

5. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE / POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Global Confederation of Romanian Students (G.C.R.S.) by RUMÄNSKA STUDENTERS FÖRENING I SVERIGE – DACIA depune eforturi pentru a asigura protecția confidențialității datelor tale atunci când utilizezi serviciile noastre. Prin urmare, avem o politică menită să stabilească modul în care datele tale cu caracter personal vor fi procesate și protejate. Fiți la curent cu orice schimbare efectuată în cadrul acestei Politici de confidențialitate vizitând pagina noastră web.

Această Politică de confidențialitate vizează numai voluntarii G.C.R.S. și utilizatorii serviciilor noastre online.

Cine răspunde de datele voastre cu caracter personal?

Organizația NON-PROFIT suedeză, RUMÄNSKA STUDENTERS FÖRENING I SVERIGE – DACIA, deținătoarea Global Confederation of Romanian Students (G.C.R.S.) precum și a postului de televiziune on-line STUDENTV, este controlorul datelor personale pe care ni le transmiteți și este răspunzătoare de aceste date, potrivit Legii pentru protecția datelor cu caracter personal din Suedia, care transpune Regulamentul Uniunii Europene 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Global Confederation of Romanian Students (G.C.R.S.) este un operator de date cu caracter personal și procesează date cu caracter personal de le persoanelor care decid sa participe la acțiunile și concursurile organizate de G.C.R.S..

DATE PERSONALE ALE MINORILOR

Protejam confidențialitatea datelor obținute de la copii sub 16 ani. În cazul in care aveți vârsta sub 16 ani, trebuie să obțineți consimțământul sau autorizația părinților sau tutorelui responsabil pentru orice furnizare de date personale.

Unde sunt păstrate datele voastre cu caracter personal?

Datele pe care le colectăm de la voi sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE).

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?

Vom colecta datele cu caracter personal pe care ni le veți transmite atunci când, spre exemplu, decideți să vă alăturați echipei de voluntari G.C.R.S. sau participați la concursurile noastre. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți pot include, spre exemplu, date de contact, data nașterii sau adresa de email.

Cum utilizăm datele voastre cu caracter personal?

Putem utiliza datele voastre cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru a vă crea și gestiona contul personal la G.C.R.S.
Pentru a vă trimite notificări prin mesaje text cu privire la starea activităților din G.C.R.S.
Pentru a vă contacta în eventualitatea oricăror probleme
Pentru a răspunde solicitărilor voastre și a vă informa cu privire la serviciile noi sau modificate
Pentru a vă trimite oferte de marketing, cum ar fi newslettere și cataloage
Pentru a notifica câștigătorii din cadrul competițiilor organizate online
Pentru a vă gestiona contul deschis pe site-ul nostru
Pentru a efectua analize cu scopul de a vă furniza oferte de marketing și informații relevante
Pentru a valida faptul că aveți vârsta legală precum și acordul părinților, acolo unde este cazul
Pentru a vă trimite chestionare oferindu-vă astfel posibilitatea de a influența oferta și serviciile noastre
Pentru a ne testa și îmbunătăți sistemele cu ajutorul cărora vă oferim serviciile noastre
Pentru a împiedica utilizarea greșită sau necorespunzătoare a serviciilor noastre
Pentru a calcula punctele de fidelitate care vă corespund în calitate de voluntar al G.C.R.S.

Vom păstra datele voastre atât cât este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus sau atât cât ne impune legea. După aceea, datele voastre cu caracter personal vor fi șterse.

Care sunt drepturile voastre?

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre voi (gratuit o dată pe an). Dacă datele voastre sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți cere ca aceste informații să fie corectate sau eliminate. Nu putem elimina datele voastre atunci când există o cerință legală de a le păstra, cum ar fi regulile de contabilitate, sau atunci când există alte temeiuri legale pentru păstrarea datelor. Vă puteți retrage consimțământul privind utilizarea de către noi a datelor în scopuri de marketing în orice moment. Ne puteți contacta fie trimițând o scrisoare la sediul G.C.R.S. din Suedia menționat la rublica Contact de pe acest site sau trimițând un email la office @ gcrs . ro.

Cine are acces la datele voastre cu caracter personal?

Datele voastre pot fi transmise în cadrul G.C.R.S. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele voastre în scopuri de marketing în afara G.C.R.S.. Datele care sunt transferate către terți sunt folosite doar pentru a vă furniza serviciile menționate mai sus, spre exemplu către agenții de livrări în legătură cu livrarea produselor.

Cum vă protejăm datele cu caracter personal?

Am luat măsuri tehnice și organizaționale pentru a proteja datele voastre împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Adaptăm continuu măsurile noastre de securitate, în acord cu progresul și dezvoltările tehnologice.

Modulele cookie

Un modul cookie este un mic fișier text care se salvează pe calculatorul sau dispozitivul vostru mobil și, în timpul vizitelor voastre ulterioare, este recuperat din acestea. G.C.R.S. folosește modulele cookie pentru ca vizita pe site-ul nostru să fie îmbunătățită și simplificată. Nu utilizăm module cookie pentru a stoca informații cu caracter personal sau pentru a dezvălui informații terților.

Există două feluri de module cookie: permanente și temporare (module cookie de sesiune). Cele permanente sunt stocate sub forma unui fișier pe calculatorul sau dispozitivul vostru mobil pentru cel mult 12 luni. Modulele cookie de sesiune sunt stocate temporar și dispar atunci când închideți sesiunea din browser. Utilizăm module cookie permanente pentru a stoca pagina de start și detaliile voastre dacă selectați „Ține-mă minte” atunci când vă logați. Utilizăm modulele cookie pentru o sesiune atunci când folosiți funcția de filtrare a produselor, pentru a verifica dacă sunteți logat sau dacă ați adăugat un articol în coșul de cumpărături.

Puteți șterge modulele cookie cu ușurință din calculatorul sau dispozitivul voastru mobil din browser. Pentru instrucțiuni despre gestionarea și ștergerea modulelor cookie, consultați meniul „Help” in browserul vostru. Puteți alege să dezactivați modulele cookie sau să primiți o notificare ori de câte ori se trimite un cookie nou către calculatorul sau dispozitivul vostru mobil. Trebuie să aveți în vedere faptul că dacă dezactivați modulele cookie nu veți putea profita de toate opțiunile site-ului nostru.

Modulele cookie ale terților

Utilizăm module cookie ale terților pentru a colecta informații statistice agregate în instrumente de analiză cum ar fi Google Analytics și Core Metrics. Utilizăm, de asemenea, Google Analytics Advertising Features. Citiți mai multe despre acest serviciu și despre cum vă puteți dezabona aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/. Modulele cookie utilizate sunt și permanente și temporare (module cookie de sesiune). Cele permanente sunt stocate pe calculatorul sau dispozitivul vostru mobil pentru cel mult 24 de luni.

Linkuri

Site-ul www.gcrs.ro precum și aplicațiile folosite pe site pot include linkuri către alte pagini web care nu sunt monitorizate de noi. Nu ne putem asuma nici un fel de răspundere cu privire la protecția datelor voastre confidențiale sau la conținutul acestor pagini web, însă oferim aceste linkuri pentru ca vizitatorii noștri să poată găsi mai ușor mai multe informații despre anumite subiecte.

CONTACT

Adresa de corespondenţă: Klörupsvägen 25, 231 51 Trelleborg, Sweden

E-mail: office @ gcrs.ro

Tel: +46 733 16 17 49

Registrul Organizațiilor Non-profit din Suedia: Skatteverket/Biroul de Înmatriculare a Organizațiilor Non-profit Suedeze Numărul de înregistrare al organizatiei: 802476-1390 Reprezentant autorizat: Laura Doicu – Președinte Data înființării: 16-01-2014

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.