Proiect 5

„Student Daily”

Proiectul "Student Daily" este o platformă digitală ce urmărește să prezinte viața de zi cu zi a studenților români aflați în străinătate. Ne propunem să oferim o privire autentică asupra experiențelor, provocărilor și bucuriilor cu care se confruntă tinerii în această călătorie educațională. De la activități academice, viața socială, până la călătorii și obiceiuri locale, vrem să surprindem aspecte variate și relevante pentru tinerii care își doresc să studieze în afara țării. În cadrul proiectului nostru, vom utiliza diverse formate de conținut, precum Q&A-uri, sesiuni live și postări pe rețelele de socializare pentru a crea o conexiune autentică cu audiența noastră și pentru a răspunde întrebărilor și nelămuririlor acestora.

Responsabilități: Echipa noastră de creație va avea responsabilitatea de a dezvolta și implementa strategia de conținut pentru platforma "Student Daily". Aceasta va include crearea de postări relevante și captivante pentru rețelele de socializare, care să reflecte experiențele reale ale studenților din străinătate. De asemenea, vom organiza sesiuni de întrebări și răspunsuri (Q&A-uri) și transmisiuni live pentru a oferi oportunități unice de interacțiune cu studenții și de a explora subiectele de interes pentru publicul nostru. Vor fi realizate și materiale video, fotografii și texte pentru a spori autenticitatea conținutului nostru și pentru a atrage și mai mulți tineri curioși să ni se alăture comunității.

Rezultate așteptate: Prin proiectul "Student Daily," ne propunem să atingem mai multe obiective importante. Primul obiectiv este să creștem vizibilitatea platformei noastre și să atragem un public larg de studenți interesați de oportunitățile educaționale internaționale. Dorim să aducem valoare și să devenim o sursă de informații relevante pentru acești tineri, astfel încât să-i sprijinim în decizia lor de a studia în străinătate. Un alt rezultat așteptat este creșterea numărului de urmăritori pe platformele noastre de social media cu cel puțin 300 de noi followeri pe lună. Prin strategiile noastre de conținut autentic și interactiv, vrem să atragem un public implicat și interesat să participe la discuțiile noastre și să interacționeze cu noi.

Photography:

Echipa va fi responsabilă de captarea de imagini autentice și relevante care surprind momente din viața de zi cu zi a studenților români din străinătate. Fotografiile vor fi utilizate pentru a ilustra și completa conținutul postat pe platformele de social media, aducând un plus de vizual în povestea proiectului.

Content Writing:

Crearea de conținut scris atrăgător și informativ va fi esențială pentru a comunica experiențele și perspectivele studenților din străinătate. Echipa va elabora articole, povești și descrieri relevante pentru fiecare postare, captând interesul și conectându-se cu audiența.

Instagram Reel:

Echipa va realiza videoclipuri scurte și dinamice pentru platforma Instagram Reels, concentrându-se pe subiecte relevante și captivante legate de viața de student în străinătate. Acest format interactiv va atrage atenția și va suscita interesul urmăritorilor.

Instagram Post:

Realizarea de postări vizuale atractive și informativ va fi o sarcină importantă pentru echipă. Imaginile și conținutul scris vor fi integrate într-un mod armonios, transmitând povestea și mesajele cheie ale proiectului.

Instagram Video:

Echipa va crea videoclipuri mai lungi și captivante pentru platforma Instagram, explorând subiecte variate și relevante pentru publicul țintă. De la interviuri cu studenții la prezentări de evenimente și experiențe în străinătate, aceste videoclipuri vor captura atenția și vor transmite autenticitatea proiectului.

TikTok Video:

Producerea de videoclipuri scurte și atractive pentru platforma TikTok va fi o modalitate de a ajunge la o audiență mai tânără și de a promova conținutul proiectului într-un format creativ și inovator. Echipa va explora tendințele și formatele populare pe TikTok pentru a transmite mesajele cheie într-un mod distractiv și relevant.

În concluzie, proiectul "Student Daily" reprezintă o inițiativă ce urmărește să ofere o perspectivă autentică asupra vieții de student în străinătate și să inspire tinerii români să exploreze oportunitățile educaționale internaționale. Prin conținutul creativ și interactiv, ne propunem să educăm, să informăm și să conectăm o comunitate de studenți și absolvenți români din întreaga lume. Vom continua să dezvoltăm și să îmbunătățim proiectul nostru, astfel încât să avem un impact pozitiv asupra vieților tinerilor și să-i sprijinim în a-și realiza aspirațiile academice și profesionale.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.