Proiect 2

„Sticky Notes”

„Sticky Notes” este un newsletter captivant și informativ, creat pentru a oferi cititorilor noștri un rezumat complet al emisiunilor noastre și al subiectelor de interes abordate în cadrul acestora. Ne propunem să aducem informații relevante și conținut valoros direct în căsuța de e-mail a abonaților noștri, facilitând astfel accesul rapid la cele mai recente noutăți și informații utile.

Responsabilități: Echipa noastră va fi responsabilă de dezvoltarea conținutului prin copywriting profesionist și atrăgător, asigurându-se că fiecare newsletter transmite în mod eficient informațiile esențiale ale emisiunilor și subiectelor abordate. Vom gestiona cu atenție campaniile de newsletter pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește ratele de deschidere și citire. De asemenea, vom crea șabloane personalizate pentru fiecare newsletter, asigurându-ne că design-ul și aspectul vizual reflectă identitatea și valoarea proiectului nostru.

Rezultate așteptate: Obiectivul nostru principal este creșterea ratei de deschidere și citire a newsletter-ului nostru. Ne dorim să fim o sursă de informații preferată pentru cititorii noștri, oferindu-le conținut relevant și interesant într-un format accesibil. De asemenea, ne propunem să obținem 100 de noi abonați în fiecare lună, prin intermediul campaniilor de promovare și a creșterii vizibilității „Sticky Notes” în rândul publicului nostru țintă.

Newsletter:

Echipa noastră va fi responsabilă de crearea, redactarea și distribuirea regulată a newsletter-ului „Sticky Notes”. Vom dezvolta conținutul informativ și captivant, care va include rezumate ale emisiunilor noastre, subiecte relevante și noutăți din campusurile internaționale. Newsletter-ul va fi livrat în mod constant și într-un format bine structurat pentru a asigura o experiență plăcută de citire pentru abonații noștri.

Graphic Design:

Graficienii noștri talentați vor juca un rol esențial în crearea unui aspect vizual atractiv și unic pentru newsletter-ul „Sticky Notes”. Aceștia vor dezvolta design-uri creative pentru fiecare ediție, includând antete, imagini reprezentative, grafice și alte elemente vizuale pentru a ilustra conținutul și a oferi o experiență de citire mai plăcută și interactivă.

Proofreading:

Calitatea și exactitatea conținutului sunt prioritare pentru proiectul nostru. Echipa de proofreading va verifica cu atenție fiecare newsletter înainte de distribuție pentru a asigura corectitudinea gramaticală și ortografică, precum și coerența și profesionalismul redactării. Astfel, ne asigurăm că fiecare mesaj transmis este clar, precis și fără erori.

Content Writing:

Specialiștii noștri în redactare vor fi responsabili pentru dezvoltarea conținutului original și captivant al newsletter-ului. Ei vor cerceta subiectele relevante pentru publicul nostru țintă, vor redacta rezumate informative și interesante ale emisiunilor și vor aborda temele relevante din mediul academic și studențesc. Scopul este de a atrage interesul și de a păstra angajamentul cititorilor noștri.

E-mail Campaign:

Echipa de campanii de e-mail va dezvolta și implementa strategii eficiente pentru promovarea newsletter-ului și atragerea de noi abonați. Vom crea mesaje personalizate și convingătoare, adaptate segmentelor de public specifice, pentru a crește rata de înscriere și participare la „Sticky Notes”.

Communication:

Comunicarea cu cititorii noștri este esențială pentru construirea unei comunități angajate și loiale. Echipa de comunicare va răspunde prompt întrebărilor, feedback-ului și comentariilor primite, va interacționa cu abonații noștri prin intermediul platformelor sociale și va crea conexiuni autentice cu publicul nostru.

Ghostwriting:

Uneori, în cadrul newsletter-ului „Sticky Notes”, vom colabora cu invitați speciali sau profesioniști din industrie pentru a contribui la conținutul său. Echipa noastră va asigura ghostwriting-ul, redactând și dezvoltând conținutul în stilul și tonul potrivit pentru a păstra coerența și valoarea mesajului transmis.

Thumbnail:

Miniaturile grafice reprezentative și atrăgătoare pentru fiecare newsletter vor fi create de către echipa de grafică. Acestea vor fi proiectate pentru a atrage atenția cititorilor și a le oferi o imagine de ansamblu asupra conținutului, încurajându-i să acceseze și să citească întreaga ediție.

Proiectul „Sticky Notes” reprezintă o inițiativă educațională și informativă care își propune să aducă noutăți relevante și utile direct în căsuța de e-mail a cititorilor noștri. Cu ajutorul conținutului captivant și a campaniilor de promovare eficiente, ne dorim să devenim o sursă de încredere pentru toți cei interesați de subiectele abordate și să contribuim la dezvoltarea unei comunități de abonați fideli și bine informați.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.