Proiect 12

„1918”

Proiectul "1918" propune o abordare inedită, aducând direct în inboxul cititorilor perspectivele studenților români plecați la studii în străinătate. Cu un accent deosebit pe experiențele lor de învățare și viață în țări străine, newsletterul explorează modul în care acești studenți văd lumea, ce învățăminte au dobândit și cum pot acestea fi integrate în sistemul educațional din România. Prin articole bine documentate și ilustrate captivant, ne dorim să oferim o privire autentică și inedită asupra provocărilor și oportunităților pe care le întâlnesc tinerii români în străinătate.

Responsabilități: Echipa proiectului "1918" are o serie de responsabilități cruciale pentru crearea unui newsletter de calitate. Activitățile de Content Writing sunt fundamentale pentru a aduce în prim plan poveștile studenților și a comunica ideile lor într-un mod coerent și atractiv. Editarea și proofreading-ul asigură calitatea și profesionalismul conținutului, evitând erorile gramaticale și stilistice. Ilustrațiile sunt esențiale pentru a însoți articolele și a oferi o perspectivă vizuală captivantă asupra subiectelor abordate. Toate aceste aspecte lucrează în armonie pentru a oferi o experiență de lectură memorabilă și edificatoare pentru audiență.

Rezultate așteptate: Proiectul "1918" își propune să atragă un număr de cel puțin 50 de abonați unici pe lună, dorind să construiască o comunitate implicată și interesată de perspectivele studenților români în străinătate. În plus, newsletterul vizează facilitarea dezbaterilor și dialogurilor în rândul cititorilor săi, oferindu-le oportunitatea de a reflecta și a dezbate idei cu privire la integrarea în sistemul românesc a cunoștințelor și experiențelor acumulate în străinătate.

E-mail Campaign:

Planificarea și implementarea campaniilor de e-mail pentru promovarea și distribuirea newsletterului către publicul țintă, utilizând strategii de marketing și comunicare pentru a atrage noi abonați și a menține interesul celor existenți.

Visual Assets:

Crearea și integrarea de elemente vizuale (ilustrații, fotografii etc.) pentru a sprijini conținutul textual și a captiva atenția cititorilor, contribuind la crearea unei experiențe vizuale plăcute și memorabile.

Proofreading:

Verificarea și corectarea conținutului scris pentru a asigura o prezentare impecabilă și profesională a informațiilor și ideilor transmise.

Content Writing:

Elaborarea articolelor și a conținutului editorial pentru newsletter, având în vedere diversitatea subiectelor și atragerea interesului cititorilor prin informații relevante și captivante.

Communication:

Menținerea unei comunicări eficiente și fluide între membrii echipei proiectului, asigurând coordonarea activităților și realizarea obiectivelor propuse.

Instagram Post:

Crearea de postări atractive și relevante pentru platforma Instagram, promovând conținutul newsletterului și generând interes și interacțiune din partea comunității de cititori.

Instagram Story:

Realizarea de povești efemere pe Instagram, într-o manieră captivantă și interactivă, pentru a atrage atenția și a încuraja implicarea cititorilor.

Proiectul "1918" se dorește a fi un mijloc eficient și inovator pentru a aduce în prim plan perspectivele valoroase ale studenților români din străinătate și pentru a promova educația internațională. Prin newsletterul nostru, ne propunem să inspirăm și să informăm comunitatea noastră, contribuind la dezvoltarea unor abilități și cunoștințe relevante în contextul global actual. Avem încredere că prin efortul și dedicarea noastră colectivă, vom construi un loc virtual de întâlnire și schimb de idei pentru studenții pasionați de educație și de contribuția lor la societate.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.