NO-GO ZONES – AUSTRIA

TOT CEEA CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE ’NO-GO ZONES’ (ZONELE VULNERABILE) DIN AUSTRIA

Nu am descoperit o sursă oficială care să prezinte ’No-go zones’ din Austria așa că am apelat la site-ul thetoptens.com care publică un articol sub numele Most Dangerous Places In Vienna, Austria.

Ce sunt aceste zone vulnerabile despre care discută toată lumea?

Poliția definește o "zonă vulnerabilă" ca fiind "o zonă definită geografic, caracterizată printr-un statut socio-economic scăzut, în care infractorii au un impact asupra comunității locale. Impactul este legat mai degrabă de contextul social din zonă decât de dorința de a prelua puterea și controlul asupra comunității.", relatează The Local.

Din câte am înțeles, parcurgând acest material, oameni care trăiesc acolo au postat tot felul de texte și au votat acele afirmații. Prin urmare, deși nu sunt date oficiale, mergem pe principul nu iese fum fără foc.

Mai jos poți analiza lista de zone vulnerabile din Viena, Austria:

Sursa: https://www.thetoptens.com/dangerous-places-vienna-austria/

Sfat! Cel mai avantajos/sigur este să cauţi o locuință în localitățile de lângă orașul în care studiezi sau pe o rază de 30 minute de mers cu mijloacele de transport în comun. De obicei, în orașe prețurile sunt mult mai mari decât în localitățile de lângă.

Așadar îți recomandăm și noi să eviți următoarele zone pentru chirie dacă studiezi în Viena Rennbahnweg, Favoriten, Fünfhaus, Simmering, Brigittenau, Meidling. Atenție! NU evita universitatea, ci doar evită să locuiești în anumite cartiere din oraș.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.