Proiect 10

„Digital Academia”

Proiectul "Digital Academia" reprezintă newsletterul asociat podcastului "Real Uni Talk", având ca scop principal furnizarea unei sinteze lunare a celor mai relevante și interesante noutăți din diverse domenii. Acest newsletter își propune să ofere audienței o perspectivă cuprinzătoare asupra subiectelor discutate în cadrul podcastului și să servească ca sursă de informare valoroasă pentru studenți, tineri profesioniști și persoane interesate de dezvoltare personală.

Responsabilități: Echipa proiectului "Digital Academia" va fi responsabilă de redactarea conținutului pentru newsletter, având în vedere sintetizarea și relevanța informațiilor prezentate. Vor efectua o atentă revizuire a conținutului pentru a asigura acuratețea și calitatea informațiilor transmise. În plus, echipa va crea ilustrații și grafice sugestive pentru a sprijini vizual informațiile prezentate în newsletter.

Rezultate așteptate: Prin proiectul "Digital Academia", se urmărește obținerea a minim 2.000 de abonați la newsletter, ceea ce va reflecta interesul și aprecierea publicului pentru informațiile prezentate. De asemenea, proiectul își propune să contribuie la educarea audienței, oferindu-le resurse valoroase și informații corecte pentru a lua decizii informate în diferite domenii. Astfel, prin conținutul diversificat și relevant, echipa se străduiește să aducă valoare și beneficii reale comunității de ascultători ai podcastului "Real Uni Talk".

Instagram Post:

Responsabilitatea acestui task presupune crearea și publicarea de postări atractive și relevante pe platforma Instagram, care să promoveze conținutul din newsletter și să atragă atenția audienței. Aceste postări pot include ilustrații, grafice sau imagini sugestive pentru a spori impactul vizual și a încuraja interacțiunea cu utilizatorii.

Instagram Reel:

Această sarcină implică realizarea de clipuri scurte și captivante pentru funcția Reels de pe Instagram. Scopul este să prezinte pe scurt și concis subiectele cheie din newsletter și să capteze atenția publicului țintă. Reels-urile pot fi folosite ca instrument eficient pentru a crește notorietatea proiectului și pentru a atrage noi abonați.

Content Calendar:

Responsabilii cu acest task vor crea un calendar de conținut detaliat pentru newsletter, planificând articolele și temele relevante pentru fiecare ediție lunară. Calendarul trebuie să fie bine structurat și să ofere o imagine clară asupra tipului de conținut ce va fi inclus în fiecare ediție, asigurând astfel o dezvoltare armonioasă și coerentă a proiectului.

Community Management:

Echipa responsabilă de acest aspect va gestiona interacțiunea cu comunitatea abonaților, oferind răspunsuri la întrebări, adresând feedback-ul și construind o relație pozitivă cu membrii comunității. Acest rol presupune implicarea activă pe platformele de social media și în e-mailuri, pentru a asigura o experiență plăcută pentru fiecare abonat.

PR Campaign:

Taskul de PR implică dezvoltarea și implementarea unei campanii de relații publice pentru a spori vizibilitatea și notorietatea proiectului. Acesta poate include contactarea unor influenceri, colaborarea cu alte branduri sau publicații, și organizarea de evenimente care să sprijine promovarea newsletterului.

PR Strategy:

Echipa responsabilă cu această sarcină va elabora o strategie de relații publice bine gândită, ținând cont de publicul țintă, obiectivele proiectului și mediile de comunicare potrivite pentru a ajunge la audiența dorită. Această strategie va avea rolul de a ghida toate acțiunile de promovare și comunicare ale proiectului.

Communication:

Echipa de comunicare va fi responsabilă de gestionarea tuturor aspectelor legate de comunicare internă și externă a proiectului. Aceasta poate include redactarea de comunicate de presă, e-mailuri, newslettere și mesaje pentru social media, menite să asigure o comunicare clară și coerentă cu audiența și colaboratorii proiectului.

Newsletter:

Acest task implică redactarea conținutului pentru newsletterul lunar, care va include articole, interviuri, povești de succes și alte informații relevante și interesante pentru cititori. Scopul este de a oferi un conținut captivant și valoros pentru abonați, care să îi motiveze să rămână fideli și să împărtășească newsletterul cu alții.

Proiectul "Digital Academia" se constituie ca o sursă importantă de informare și cunoaștere, contribuind la dezvoltarea și înțelegerea publicului cu privire la subiecte diverse. Prin intermediul acestui newsletter, echipa se angajează să aducă în prim-plan cele mai interesante subiecte și să ofere audienței o experiență informativă de calitate, contribuind la crearea unei comunități informate și conectate.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.