Proiect 1

„Campus in Brief”

„Campus in Brief” este un newsletter dedicat studenților, care oferă o panoramă completă a noutăților din campusurile internaționale. În acest newsletter, vom acoperi evenimente importante, inovații în cadrul organizațiilor studențești și alte subiecte relevante pentru comunitatea academică. Scopul nostru este de a ține studenții conectați la tot ce se întâmplă în mediul universitar, oferindu-le informații utile și interesante pentru a-și îmbunătăți experiența academică.

Responsabilități: În cadrul proiectului „Campus in Brief”, echipa noastră va fi responsabilă de copywritingul și designul grafic al newsletter-ului, asigurându-se că conținutul este captivant și relevant pentru publicul țintă. Vom crea și implementa campanii de e-mail pentru a promova newsletter-ul și pentru a atrage noi abonați. De asemenea, vom dezvolta șabloane de newsletter adaptate la diferite tematici și nevoi, astfel încât să putem oferi o experiență plăcută și coerentă abonaților noștri.

Rezultate așteptate: Obiectivul nostru este să creștem numărul de abonați cu 50 de noi subscrieri pe lună. Pentru a atinge acest obiectiv, vom dezvolta strategii eficiente de promovare și vom crea conținut de calitate care să atragă și să mențină interesul cititorilor. Ne propunem să creștem și rata de deschidere a newsletter-ului, asigurându-ne că subiectele și conținutul abordate sunt relevante și atractive pentru destinatari. Prin intermediul „Campus in Brief”, ne dorim să devenim o sursă de informație de încredere pentru studenți și să contribuim la dezvoltarea unei comunități academice interconectate și bine informată.

Graphic Design:

Echipa noastră de graficieni va crea design-uri atractive și profesionale pentru newsletter, asigurându-se că fiecare ediție a „Campus in Brief” este vizual plăcută și coerentă cu identitatea proiectului.

Content Writing:

Specialiștii noștri în redactare vor dezvolta conținut relevant și captivant pentru newsletter, acoperind subiecte variate și interesante care să satisfacă nevoile și curiozitățile publicului nostru.

Instagram Post:

Pe platforma Instagram, vom promova newsletter-ul și vom atrage noi abonați prin intermediul postărilor atractive, care vor oferi o previzualizare a conținutului disponibil în „Campus in Brief”.

Instagram Story:

Folosind Instagram Stories, vom crea conținut interactiv și efemer, care să genereze curiozitate și să conducă utilizatorii către newsletter-ul nostru.

Newsletter:

Echipa va asambla și formata fiecare ediție a „Campus in Brief”, includând conținutul dezvoltat de către redactori și designul realizat de către graficieni. Newsletter-ul va fi livrat abonaților pe baza strategiei de campanie stabilită.

Live Streaming:

Pe parcursul călătoriilor și probelor, vei fi responsabil pentru realizarea transmisiunilor live pe canalul nostru de YouTube. Aceste live streaming-uri vor aduce publicul aproape de experiențele studenților și vor oferi o privire în timp real asupra aventurilor lor educaționale.

Proiectul „Campus in Brief” reprezintă o oportunitate excelentă de a aduce comunitatea academică mai aproape și de a oferi informații valoroase și interesante studenților, contribuind astfel la dezvoltarea unei experiențe academice mai bogate și mai conectate. Prin conținutul său variat și prin promovarea interacțiunii cu cititorii, newsletter-ul nostru își propune să devină o sursă de inspirație și informare pentru toți cei implicați în mediul universitar.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.