Proiect 4

„Campaign StudyAbroad”

Proiectul "Campaign StudyAbroad" are ca scop principal informarea și ghidarea tinerilor interesați să aplice la facultăți din străinătate. Prin crearea de conținut relevant și bine documentat pe pagina de Facebook, proiectul se concentrează pe transmiterea informațiilor legate de deadline-urile și noutățile importante referitoare la admiterile universităților din străinătate. Astfel, tinerii vor fi încurajați să ia decizii informate și să aplice în mod eficient la facultățile potrivite pentru nevoile și aspirațiile lor academice.

Responsabilități: Echipa proiectului va fi responsabilă de crearea de conținut atractiv și informativ pentru pagina de Facebook a proiectului. Aceasta implică realizarea de postări relevante despre termenele limită, cerințele de admitere și alte informații esențiale pentru procesul de aplicare la universitățile străine. De asemenea, echipa va desfășura activități de cercetare pentru a colecta date actualizate și precise, asigurând astfel că audiența este bine informată.

Rezultate așteptate: Obiectivul principal al proiectului este de a eficientiza procesul de aplicare la facultățile din străinătate pentru studenții români. Prin furnizarea informațiilor relevante și complete, proiectul își propune să sprijine audiența în luarea deciziilor legate de educație. Astfel, tinerii vor fi mai bine pregătiți pentru a aplica la universitățile dorite și vor fi motivați să urmeze o carieră academică în străinătate. De asemenea, proiectul vizează creșterea numărului de urmăritori și a angajamentului pe pagina de Facebook, asigurând că informațiile importante ajung la un număr cât mai mare de tineri interesați de studiile internaționale.

YouTube Streaming:

Acest task presupune organizarea și desfășurarea de sesiuni live pe platforma YouTube, în care membrii echipei vor discuta în detaliu despre diverse aspecte ale admiterii la facultățile din străinătate. Sesiunile vor fi interactive, iar audiența va avea posibilitatea să pună întrebări și să primească răspunsuri directe de la experții în domeniu. Aceste transmisiuni live vor crea o legătură autentică cu audiența și vor oferi informații valoroase pentru tinerii interesați de studiile internaționale.

Screenwriting:

Acest task implică elaborarea de scripturi și scenarii pentru materialele video produse în cadrul proiectului. Echipa va crea conținut bine structurat și captivant, adaptat pentru diferite platforme de social media. Scenariile vor fi concepute astfel încât să transmită informații esențiale într-un mod atrăgător, folosind elemente vizuale și verbale inovatoare. Această abordare va capta atenția audienței și va crește angajamentul cu conținutul oferit.

TikTok Videos:

Acest task implică crearea de videoclipuri scurte și captivante pentru platforma TikTok. Echipa va aborda subiecte relevante și interesante despre studiile internaționale, utilizând formate creative și trenduri populare pe TikTok. Aceste videoclipuri vor fi optimizate pentru a atrage un public mai tânăr și pentru a promova mesajele cheie legate de admiterea la facultățile din străinătate.

Communication:

Gestionarea comunicării este un aspect crucial pentru proiect. Echipa va asigura o comunicare eficientă și coordonată între membrii echipei și va interacționa cu audiența pe diverse canale de social media. Prin intermediul mesajelor personalizate și a răspunsurilor rapide, echipa va crea o legătură puternică cu publicul țintă, facilitând schimbul de informații și întrebări.

Analytics:

Monitorizarea performanței paginii de Facebook și a celorlalte canale de social media va fi o sarcină importantă. Echipa va utiliza instrumente de analiză pentru a evalua impactul conținutului creat și pentru a identifica tendințele în comportamentul audienței. Aceste date vor oferi informații valoroase pentru îmbunătățirea strategiei de conținut și pentru optimizarea rezultatelor în funcție de obiectivele proiectului.

Instagram Post:

Crearea de postări relevante și atrăgătoare pe platforma Instagram va fi o sarcină esențială pentru echipă. Aceste postări vor furniza informații importante despre admiterea la facultățile din străinătate și vor fi însoțite de elemente vizuale atractive, precum imagini și grafice, pentru a atrage și reține interesul audienței.

Instagram Story:

Echipa va realiza povești scurte și captivante pe platforma Instagram, care să ofere într-un mod interactiv informații despre admiterea la universitățile internaționale. Folosind elemente precum sondaje, întrebări și elemente grafice interactive, echipa va încuraja participarea activă a audienței și va asigura o experiență memorabilă pentru urmăritori.

Instagram Reel:

Producerea de videoclipuri scurte și creative pe platforma Instagram Reels va fi o modalitate inovatoare de a comunica cu audiența. Echipa va explora diverse formate și idei pentru a transmite informații relevante și interesante despre studiile internaționale într-un mod distractiv și atractiv. Aceste videoclipuri vor fi optimizate pentru a crește vizibilitatea și angajamentul cu pagina de Instagram a proiectului.

"Campain StudyAbroad" reprezintă un proiect educațional de impact, având misiunea de a asista tinerii români în procesul de aplicare la universitățile din străinătate. Prin furnizarea de conținut valoros și prin comunicarea eficientă pe canalele de social media, proiectul urmărește să sprijine dezvoltarea viitoarei generații de studenți internaționali, facilitându-le accesul la o educație de calitate și oferindu-le oportunități semnificative de învățare și dezvoltare personală.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.