Proiect 1

„Campaign Studentagram”

„Campaign Studentagram” reprezintă un proiect creativ și inovator ce își propune să promoveze pe platforma Instagram oportunitățile de studiu în străinătate. Având în vedere importanța rețelelor sociale în viața studenților, ne-am propus să construim un canal de comunicare și informare relevant, prin intermediul căruia să oferim informații utile și inspirație tinerilor interesați de studiile internaționale. Prin intermediul postărilor atractive și relevante, Q&A-urilor interactive și transmisiunilor live pe Instagram, proiectul nostru își propune să aducă la lumină o varietate de destinații educaționale, perspective ale studenților care studiază în străinătate, și să ofere resurse utile pentru cei interesați de oportunitățile academice internaționale.

Responsabilități: Echipa proiectului "Campaign Studentagram" are atribuții variate și esențiale pentru crearea conținutului de calitate și gestionarea comunității virtuale. Social Media Content reprezintă un aspect esențial, implicând conceperea de conținut creativ și relevant pentru Instagram, cu scopul de a transmite informații despre oportunitățile de studiu și de a atrage interesul audienței. Q&A-urile și live-urile pe Instagram implică interacțiunea directă cu comunitatea, oferind răspunsuri la întrebările și nelămuririle participanților, și creând o conexiune autentică între studenți și potențiali candidați la studii internaționale. Community Management reprezintă o responsabilitate importantă, presupunând gestionarea și moderarea interacțiunilor cu publicul, răspunsul la mesaje și comentarii, și menținerea unei atmosfere pozitive și incluzive în comunitatea noastră virtuală.

Rezultate așteptate: Obiectivul proiectului "Campaign Studentagram" constă în atragerea a cel puțin 200 de noi followeri lunar pe platforma Instagram. Ne dorim să extindem comunitatea noastră virtuală și să aducem conținut relevant și inspirațional în rândul tinerilor interesați de studiile internaționale. Prin crearea unui conținut captivant și interactiv, și prin promovarea oportunităților educaționale din străinătate, dorim să facilităm procesul de informare și decizie pentru studenții români, și să îi sprijinim în alegerea unei cariere academice potrivite pentru ei.

Content Creation:

Taskul de "Content Creation" implică crearea de conținut atractiv și informativ pentru platforma Instagram a proiectului "Campaign Studentagram". Echipa de content writing va lucra îndeaproape pentru a dezvolta mesaje relevante și captivante, care să promoveze oportunitățile de studiu în străinătate și să atragă atenția publicului țintă. Vor fi elaborate postări cu informații despre diverse destinații academice, ghiduri de aplicare la universități străine și povestiri autentice ale studenților români care își continuă studiile în străinătate. Conținutul va fi adaptat pentru a se potrivi cu tonul și mesajul general al proiectului, cu scopul de a oferi informații relevante și de actualitate într-un mod atractiv.

Blog Post:

"Blog Post" implică elaborarea de articole relevante și bine documentate despre destinații de studiu, procesul de aplicare la universități străine și experiențele studenților în străinătate. Echipa de scriitori va realiza articole care să ofere informații detaliate despre diverse țări și orașe universitare, costurile și bursele disponibile, precum și sfaturi practice pentru viitorii studenți. Aceste articole vor servi ca resurse valoroase pentru tinerii interesați de studiile internaționale și îi vor ajuta să facă alegeri informate și conștiente în ceea ce privește educația lor viitoare.

Visual Assets:

"Visual Assets" presupune crearea și utilizarea de elemente vizuale atractive (grafică, imagini, ilustrații) pentru a sprijini și completa conținutul textual și pentru a transmite mesaje puternice și memorabile. Echipa de ilustratori și designeri va dezvolta grafică personalizată pentru fiecare postare și va selecta imagini relevante care să completeze și să accentueze informațiile prezentate. Ilustrațiile și elementele grafice vor fi create pentru a reflecta identitatea vizuală a proiectului și pentru a captura atenția și interesul publicului.

Communications:

"Communications" implică menținerea unei comunicări eficiente și consistente între membrii echipei proiectului "Campaign Studentagram" și coordonarea activităților pentru o implementare eficientă și reușită a proiectului. Echipa de comunicare va asigura că toți membrii sunt la curent cu progresul proiectului și că informațiile și resursele necesare sunt distribuite în mod corespunzător. De asemenea, vor fi coordonate eforturile de comunicare cu partenerii externi și cu publicul, pentru a asigura că mesajele proiectului sunt transmise în mod coerent și că întrebările și feedback-ul sunt gestionate eficient.

E-mail Campaign:

"E-mail Campaign" presupune planificarea și implementarea campaniilor de e-mail pentru a informa și a menține implicarea comunității de followeri. Echipa va crea mesaje personalizate și relevante care să fie trimise periodic către abonații proiectului, oferindu-le conținut de calitate, noutăți și resurse utile. Scopul campaniilor de e-mail este de a menține legătura cu audiența și de a asigura că aceasta rămâne informată și implicată în activitățile proiectului "Campaign Studentagram".

Instagram Post:

"Instagram Post" constă în crearea de postări captivante și variate pe platforma Instagram, care să transmită mesajele proiectului și să atragă interesul publicului țintă. Echipa va dezvolta conținut unic și relevant pentru fiecare postare, care să includă texte sugestive, imagini atrăgătoare și elemente grafice care să reflecte identitatea vizuală a proiectului. Instagramul va fi folosit ca un canal principal pentru a distribui informații și pentru a conecta cu publicul țintă.

Ad:

"Ad" presupune realizarea de reclame plătite pe Instagram pentru a crește vizibilitatea și a atrage noi followeri și potențiali candidați la studii internaționale. Echipa de marketing va crea reclame eficiente și atrăgătoare, care să fie direcționate către audiența potrivită pentru a maximiza impactul și rezultatele campaniei. Scopul acestor reclame este de a extinde comunitatea și de a atrage interesul unui public cât mai larg pentru oportunitățile educaționale internaționale.

Instagram Reel:

"Instagram Reel" implică crearea de conținut video scurt și captivant pe platforma Instagram Reels, care să transmită mesaje relevante și să stimuleze interacțiunea cu publicul. Echipa de videografie va crea clipuri video creative și educative, care să atragă atenția și să genereze angajament din partea publicului. Instagram Reels reprezintă o modalitate excelentă de a ajunge la o audiență mai tânără și de a promova oportunitățile de studiu într-un mod distractiv și captivant.

TikTok Video:

"TikTok Video" presupune realizarea de clipuri video pe platforma TikTok, care să ofere informații despre oportunitățile de studiu în străinătate într-un mod distractiv și atractiv. Echipa de content creation va crea conținut video cu elemente educative, dar și cu un ton amuzant și inovativ, care să atragă interesul publicului tânăr de pe TikTok. Prin utilizarea trendurilor și a formei de comunicare specifice acestei platforme, dorim să ajungem la o audiență mai largă și să creștem conștientizarea despre studiile internaționale.

Proiectul "Campaign Studentagram" își propune să promoveze oportunitățile de studiu în străinătate prin intermediul platformei Instagram și al altor rețele sociale relevante. Echipa va crea conținut captivant și informativ, va gestiona comunicarea cu comunitatea virtuală și va dezvolta campanii eficiente pentru a atrage noi followeri și a crește vizibilitatea proiectului. Scopul final este de a facilita accesul la informații despre studiile internaționale și de a susține aspirațiile academice ale tinerilor din România. Prin promovarea oportunităților educaționale și oferirea de resurse utile, proiectul își propune să devină un punct de referință pentru cei interesați de studiile internaționale și să sprijine dezvoltarea unei comunități active și informate.

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.