"Acum nu mai dorm în gară!"

Gata, a început!

Găsește-ți cazare mai ușor în Olanda!

Am observat că foarte mulți studenți nu își găsesc cazare în Olanda și am decis să venim în ajutorul lor cu o soluție alternativă.

Despre ce e vorba? Punem la dispoziție rețeaua noastră de oameni care deja au chirii în Olanda și care pot să cazeze alți (viitori) studenți pe o perioadă scurtă, în mod gratuit, până își găsesc cazare. Da, știm, ne dorim din tot sufletul să vă oferim chirii permanente și lucrăm la asta, însă anul ăsta a trebuit să ne mobilizăm rapid. Vrem ca toți tinerii români care pleacă la studii să aibă un acoperiș și un loc în siguranță atunci când ajung la facultate în străinătate.

Cum te ajută asta? Am observat că e mai ușor să găsești cazare atunci când te poți deplasa repede la viewing, când deja ești în Olanda și știi despre ce e vorba. Gazdele tale, adică colegii nostri participanți la acest proiect marca G.C.R.S., îți pot prezenta orașul și te pot ajuta cu tot felul de sfaturi și informații.

Mai mult, echipa noastră îți stă la dispoziție și te ajută să dai mail-uri profi proprietarilor, îți dau tips & tricks și îți oferă tot suportul emoțional de care ai nevoie. Noi nu te lăsăm la greu și încercăm să facem tot posibilul să îți fie bine.

"Acum nu mai dorm în gară!"

Vreau să fiu gazdă în proiectul „Acum nu mai dorm în gară”!

Vreau să fiu găzduit în proiectul „Acum nu mai dorm în gară”!

De ce suntem unici?

Pentru că noi NU te trimitem la studii, noi te așteptam deja aici.